Peter Willaert leidt salesteam SAP Luxemburg

LuxemburgHet salesteam van SAP Luxemburg wordt uitgebreid en staat voortaan onder de leiding van de 44-jarige Peter Willaert. In totaal zijn er nu drie salesmedewerkers die permanent Luxemburgse klanten bijstaan, met ondersteuning vanuit Brussel en het relatief nabije SAP-hoofdkwartier in Waldorf.

“Mijn taak zal er vooral in bestaan om de activiteiten van het lokale team beter te coördineren en ook de Luxemburgse partners beter te begeleiden”, zegt de nieuwe Country Sales Manager Luxemburg.

De uitbreiding van het team en Willaerts nieuwe functie zijn concrete stappen waarmee de softwarefabrikant de focus op de Luxemburgse markt wil versterken. Er komen ook meer lokale marketingactiviteiten, zoals evenementen voor Luxemburgse klanten en prospecten.

Willaert heeft in totaal al vijftien jaar ervaring in de technologiesector en is al sinds 2003 aan de slag bij SAP. De voorbije twee jaar had hij een internationale, klantenondersteunende functie als lid van het Premier Customer Network.

Peter Willaerts LinkedIn-profiel vind je hier.

Foto’s
Stuur een mailtje naar delphine@quadrantcommunications.be voor foto’s van Peter Willaert in hoge resolutie.

Over SAP
SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software. SAP helpt bedrijven van verschillende groottes en uit diverse sectoren om beter te presteren. SAP-toepassingen worden zowel door specialisten als bedrijfsleiders gebruikt en draaien zowel op desktops als op mobiele apparaten. Gebruikers van SAP-software werken efficiënter samen en hebben een beter inzicht in cruciale bedrijfsinformatie. Meer dan 105.000 klanten gebruiken de software en diensten van SAP om winstgevend te werken, snel in te spelen op veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien.
Meer info vindt u op http://www.sap.com/belux

Contact pour les journalistes:
Quadrant Communications
Delphine Van Hoecke
Marie Popelinkaai 3 bus 1, B-9050 Gand
T: +32 (0)9 210 5353
M: +32 (0)498 204 049
E: delphine@quadrantcommunications.be