NetBase en SAP bieden samen Social Media Analytics voor wereldwijde ondernemingen

BrusselSAP wil wereldwijde ondernemingen helpen om meer uit hun social mediagebruik te halen. Hiervoor brengt het softwarebedrijf een uitbreiding voor hun bestaande oplossingen op de markt. Vanaf vandaag zal SAP de oplossingen van NetBase verkopen onder SAP Social Media Analytics application by NetBase.

De uitbreiding geeft marketeers een accurater real-time analyse via het sociale web waardoor ze hun markt en klanten beter begrijpen. Het verwerkt miljarden social media posts verspreid over miljoenen sites wereldwijd. Hieruit wordt achteraf gestructureerd info uit geëxtraheerd tot nuttige inzichten en metrics die bedrijven snel kunnen inzetten om de laatste noden en trends te ontdekken. Daarnaast zullen ze ook kunnen inschatten hoe de perceptie van een product, service of bedrijf is en hun success in de markt kunnen bepalen. Men kan dus op een betrouwbare manier, slimmer en sneller beslissingen nemen.

Voor meer informatie, klik hier.

Over SAP
SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software. SAP helpt bedrijven van verschillende groottes en uit diverse sectoren om beter te presteren. SAP-toepassingen worden zowel door specialisten als bedrijfsleiders gebruikt en draaien zowel op desktops als op mobiele apparaten. Gebruikers van SAP-software werken efficiënter samen en hebben een beter inzicht in cruciale bedrijfsinformatie. Meer dan 105.000 klanten gebruiken de software en diensten van SAP om winstgevend te werken, snel in te spelen op veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien.
Meer info vindt u op http://www.sap.com/belux

Contact voor journalisten:
Quadrant Communications
Delphine Van Hoecke
Marie Popelinkaai 3 bus 1, B-9050 Gand
T: +32 (0)9 210 5353
M: +32 (0)498 204 049
E: delphine@quadrantcommunications.be