SAP brengt populairste software voor KMO’s naar de cloud

BrusselSAP, Europa’s grootste softwarebedrijf, heeft SAP Business One OnDemand aangekondigd. Daarmee is hun populairste ERP-software voor KMO’s beschikbaar in de cloud. Met dit nieuwe product komt het softwarebedrijf tegemoet aan de marktvraag naar een minimale kost vooraf en een verminderd beheer van IT-infrastructuur. De aankondiging valt samen met de opening van de vakbeurs CeBIT.

SAP Business One OnDemand wordt bij IT-leveranciers geïnstalleerd en door hen via de cloud aangeleverd. Klanten kunnen er hun softwarelicenties flexibel door gebruiken en krijgen een vooraf te berekenen totaalprijs. Het beheer en het onderhoud is in handen van de IT-leverancier. Zo kunnen ook kleinere bedrijven zonder eigen IT-specialisten de SAP Business One software inzetten volgens hun eigen voorkeuren en financiële mogelijkheden.

SAP Business One OnDemand ondersteunt bedrijfsprocessen zoals verkoop, aankoop, voorraad, productie, financiën en rapportering. Aanvankelijk is SAP Business One OnDemand beschikbaar in 18 landen. De cloudsoftware zal over minder dan een jaar in België geleverd kunnen worden. Momenteel wordt de software hier uitvoerig getest.

Klik hier om het volledig Engelstalige persbericht te lezen.