SAP verruimt applicaties in de cloud

BrusselSAP, Europa’s grootste softwarebedrijf, speelt in op de groeiende klantenvraag naar applicaties die ze altijd en overal mobiel kunnen gebruiken. Het heeft een reeks updates en nieuwe software voor de cloud voorgesteld op de vakbeurs CeBIT.

SAP Business ByDesign is er nu ook voor grote bedrijven en hun dochterondernemingen in steeds meer branches. De functies voor iPad en iPhone werden uitgebreid, er zijn meer mogelijkheden voorzien voor serviceafdelingen en voor distributie- en productieprocessen. Intussen zijn er ook ruim 120 aanvullingen beschikbaar in de SAP Store. Deze aanvullingen werden gemaakt door partners van SAP en dienen om specifieke processen in specifieke sectoren te ondersteunen.

SAP Business ByDesign is een volledig geïntegreerd bedrijfsbeheer- en ERP-pakket voor middelgrote en nu ook grote ondernemingen. Het is alleen beschikbaar als cloudapplicatie.

Daarnaast lanceerde SAP een reeks tools voor mobiel gebruik.

Travel OnDemand voor reizen en onkosten

De tool SAP Travel OnDemand laat zakenmensen toe om slimmer te reizen, hun budget beter te spenderen en hun onkosten sneller vergoed te krijgen binnen de richtlijnen. Voor verkoop- en servicemensen die altijd onderweg zijn, is de strakke interface de ideale manier om hun uitgaven te boeken via hun tablet-pc of smartphone. Deze tool verlaagt de administratieve kosten en laat het hele proces efficiënter verlopen.

Sourcing OnDemand voor aankoop
De nieuwste versie van SAP Sourcing OnDemand is nu geïntegreerd met SAP Supplier Relationship Management (SAP SRM). De tool laat toe om leveranciers, contracten en aankopen strategisch te beheren en kan zorgen voor een verlaging van algemene bedrijfskosten.

SAP Sales OnDemand voor verkoopteam<
SAP Sales OnDemand helpt om efficiënter te verkopen. Het is een eenvoudige, mobiele applicatie die geïntegreerd is met SAP Customer Relationship Management (SAP CRM). De nieuwste versie voorziet verschillende ‘wat als’-scenario’s die verkopers opties voorstelt om hun quota sneller te behalen.

Voor meer informatie, klik hier om het volledig Engelstalig persbericht te lezen.