Real-time analyse van bedrijfsgegevens met SAP Visual Intelligence

BrusselSAP heeft SAP Visual Intelligence gelanceerd. Die business intelligence-software laat toe om bedrijfsinformatie sneller te vinden en te analyseren in een heldere, interactieve vormgeving. Omdat de software werkt op SAP HANA, beschikken gebruikers in real-time over de nieuwste gegevens.

Wanneer de opgevraagde gegevens gevonden zijn, visualiseert de software die op zo’n manier dat analyse en interpretatie heel eenvoudig worden. Dankzij deze gebruiksvriendelijkheid kan iedere werknemer gemakkelijk rapporten opvragen en analyseren. Dit ontlast de IT-afdeling met dergelijke taken zodat ze op andere zaken kan focussen.

Voor meer informatie kan u hier het Engelstalige persbericht vinden of een demo via www.experienceexplorer.com.

Over SAP HANA
SAP HANA laat bedrijven toe om veel sneller grote volumes gegevens te verwerken tot bruikbare rapporten. Het is een software die zeer grote databases zodanig comprimeert dat ze in eerste instantie niet op harde schijven opgeslagen moeten worden. Het is daarom mogelijk om ze in het RAM-geheugen van de server te houden. Daardoor kunnen ze minstens duizend keer sneller verwerkt worden, in sommige gevallen tot 100.000 keer sneller. SAP HANA vervangt de huidige manier van werken, waarbij de meeste rapportering gebeurt op basis van de gegevens van de dag voordien. Dat komt omdat de verwerking van enorme hoeveelheden gegevens ’s nachts plaatsvindt om de werking van de andere computersystemen niet te hinderen. Dankzij SAP HANA kan elke computergebruiker op elk moment voorgedefinieerde rapporten opvragen en in de meeste gevallen ook eigen analyses. De resultaten verschijnen onmiddellijk en zijn altijd gebaseerd op de meest recente informatie.