Bertrand Andries Managing Director SAP

BrusselBertrand Andries is benoemd tot Managing Director van SAP Belgium & Luxembourg. Hij oefende die functie sinds half april ad interim uit na het vertrek van Henri van der Vaeren naar een internationale functie bij SAP. Bertrand Andries komt nu dus aan het hoofd van een bedrijf met 270 werknemers.

Groeien met partners
SAP doet het goed. Tijdens de voorbije vijf kwartalen, waarvan de laatste twee onder de leiding van Bertrand Andries, heeft het bedrijf sterke resultaten behaald. Dat is onder andere te danken aan de vooropgestelde groeistrategie. “Met onze hulp kunnen klanten blijven innoveren wat hen toelaat hun marktpositie te verbeteren. Dat lukt dankzij een intensieve samenwerking met onze partners. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten consistent kunnen blijven werken met de software waarover ze al beschikken en innovatief inspelen op de belangrijkste trends in IT”, aldus Bertrand Andries.

Innovatieve koers
Een van zijn grote passies is innovatie en dus ook alle vernieuwingen die SAP brengt. Bertrand Andries: “Ik heb telkens in innoverende afdelingen van SAP gewerkt. We zijn ook nu een trendsetter, zoals in cloud computing, mobiel computergebruik, de integratie van social media en Big Data of de combinatie van steeds groter wordende analytische en transactionele data sets.”

Logische stap
Bertrand Andries werkt sinds 1997 bij SAP en heeft verschillende functies bekleed, van productontwikkeling over verkoop tot dienstverlening. Nadat hij de laatste vijf jaar de algemene leiding heeft gehad over de afdeling Services, een van de belangrijke pijlers binnen SAP, was de overgang naar de functie van Managing Director een logische stap.

Hij is burgerlijk ingenieur (KU Leuven) en behaalde een doctoraat in de Toegepaste Wetenschappen aan het Massachusetts Institute of Technology en aan de KU Leuven. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen.

Een foto van Bertrand Andries kunt u hier downloaden.

Over SAP
SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software. SAP helpt bedrijven van verschillende groottes en uit diverse sectoren om beter te presteren. SAP-toepassingen worden zowel door specialisten als bedrijfsleiders gebruikt en draaien zowel op desktops als op mobiele apparaten. Gebruikers van SAP-software werken efficiënter samen en hebben een beter inzicht in cruciale bedrijfsinformatie. Meer dan 105.000 klanten gebruiken de software en diensten van SAP om winstgevend te werken, snel in te spelen op veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien. Meer info vindt u op http://www.sap.com/belgie/index.epx

Contact voor journalisten:
Quadrant Communications
Frank Van den Bossche
Marie Popelinkaai 3 bus 1
B-9050 Gent (Ledeberg)
M: +32 (0)478 480 570
E: frank@quadrantcommunications.be