Onze partners in de bloemen gezet

BrusselVorige maand hebben we tijdens de trimestriële Ecosystem & Channels Partners bijeenkomst onze jaarlijkse partner awards in zeven categorieën uitgereikt. Vijf partners mochten naar huis met een prijs en eeuwige roem.

“Met de SAP Channel Awards willen we de inspanningen van partners die het voorbije kalenderjaar sterk presteerden erkennen. Onze best presterende partners zetten we daarbij graag extra in de bloemen. 2012 was overigens een goed jaar, we haalden de meeste ‘new names’ binnen sinds 2003. Het beste bewijs dat er voor SAP en zijn partners veel potentieel is”, aldus Guy Van Wilder, Sales Director Ecosystems & Channels bij SAP België en Luxemburg.

Delaware Consulting was de grote winnaar van de avond. De West-Vlaamse dienstverlener kaapte de hoofdprijs in drie categorieën, inclusief goud in de algemene categorie ‘best performing partner’. Delaware voerde de meeste certificeringsprogramma’s uit voor SAP’s vooraf geconfigureerde software, haalde de meeste nieuwe klanten binnen, organiseerde succesvolle verkoop- en marketingevents en zette SAP’s Innovations-portfolio maximaal in om de processen van zijn klanten te vernieuwen.

Vernieuwing of ‘innovation’ is overigens een aparte categorie, waar we bij SAP veel belang aan hechten. NRB haalde het dankzij zijn nieuwe Managed Mobility Platform op basis van SAP-technologie. Bedrijven hoeven niet langer te investeren in een eigen mobiele infrastructuur, maar maken gebruik van NRB’s mobility cloud om mobiele toepassingen te ontwikkelen en beheren tegen een vaste prijs per gebruiker per maand. Het concept van SAP en NRB is een Europese primeur. NRB haalde het van runner-up SOA People, dat met de producent van landbouwvoertuigen Joskin de allereerste HANA-klant in het middensegment kon strikken.

Nogmaals proficiat aan alle genomineerden. Hier nog eens alle winnaars op een rij:

  • Best Performing Partner 2012: Delaware
  • Best Innovation Partner 2012: NRB
  • Best Net new Names Partner 2012: Delaware
  • Best Business One Partner 2012 : Vigor
  • Best Rapid Deployment Solutions Partner 2012 : Delaware
  • Best System Integrator Partner 2012 : Accenture
  • Best Business Process Outsourcing Partner 2012 : Northgate Arinso

Over SAP
SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software. SAP helpt bedrijven van verschillende groottes en uit diverse sectoren om beter te presteren. SAP-toepassingen worden zowel door specialisten als bedrijfsleiders gebruikt en draaien zowel op desktops als op mobiele apparaten. Gebruikers van SAP-software werken efficiënter samen en hebben een beter inzicht in cruciale bedrijfsinformatie. Meer dan 105.000 klanten gebruiken de software en diensten van SAP om winstgevend te werken, snel in te spelen op veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien. Meer info vindt u op http://www.sap.com/belgie/index.epx

Contact voor journalisten:

Quadrant Communications
Rafael Tirmarche
Marie Popelinkaai 3 bus 1, B-9050 Gent (Ledeberg)
M: +32 (0)476 689 492
T: +32 (0)9 210 53 59
E: rafael@quadrantcommunications.be