Innovatie bekroond met award for excellence

BelgieSAP is op de jaarlijkse Awards for Excellence van het vakblad Data News uitgeroepen tot Software Company of the Year. We danken de uitreiking bovenal aan de commercialisering van onze in-memory database SAP HANA, maar de jury loofde tegelijk ook onze inspanningen in Cloud- en mobiele toepassingen. “Geen enkele softwareaanbieder wist de nieuwe moderne technologieën voor mobiel gebruik van software zo snel te integreren in zijn aanbod”, zei Peter Hinssen vorige donderdag bij de uitreiking van de award.

SAP BeLux groeide in 2012 met 16 procent, vooral dankzij het duurzame succes van onze traditionele toepassingen voor bedrijfsbeheer, onze analysesoftware SAP BusinessObjects, de mobiele toepassingen SAP Syclo en Sybase, en ten slotte ook de nieuwe, eigen database SAP HANA.

Suite on HANA officieel gelanceerd

Vorige week dinsdag woonden ruim 150 partners en klanten de lancering bij van de ‘Suite on HANA’. Het toont de brede interesse aan van klanten voor analyses op hun transactionele systemen. Daardoor hoeft men geen datawarehouses en nachtelijke batchverwerkingen meer op te zetten, en worden real-time analyses mogelijk. Twee Belgische klanten hebben het systeem al besteld.

“Onze innovaties vertalen zich in realisaties bij de klanten”, meent Bertrand Andries, Managing Director van SAP BeLux. “We zijn dan ook erg trots met deze Data News Award for Excellence. Naast SAP HANA lanceerden we immers ook onze Managed Mobility Cloud bij NRB, waar klanten hun mobiele applicaties kunnen ontwikkelen en beheren tegen een vaste prijs per gebruiker per maand. SAP BeLux realiseerde hiermee een Europese primeur!”