SAP reikt Partner Awards 2013 uit

BrusselSAP heeft de SAP Partner Awards 2013 uitgereikt. De organisatie maakte de winnaars bekend tijdens het Quarterly Ecosystem & Channel Partner Event op 12 februari in Diegem. Diverse partners kregen een award uitgereikt omdat zij, door een succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar, de beste resultaten behaalden.

Delaware Consulting mocht de award voor Best Performing Partner 2013 in ontvangst nemen. Daarnaast viel Delaware ook in de prijzen in de categorie Best OEM Partner 2013. Voor Luxemburg werd de award voor Best Performing Partner Luxemburg 2013 uitgereikt aan e-Kenz.

Deze en overige winnaars van een award zijn:

  • Delaware Consulting: Best Performing Partner 2013 & Best OEM Partner 2013
  • e-Kenz: Best Performing Partner Luxemburg 2013
  • ProXcellence: Best Innovation Partner 2013
  • SOA People: Best Net New Name Partner 2013
  • Produmex: Best Business One Partner 2013
  • Deloitte: Best SI Partner 2013
  • NRB: Best MCaaS Partner 2013
  • Flexso: Best New VAR 2013

“Voor SAP wordt het ecosysteem steeds belangrijker”, zegt Guy Van Wilder, Sales Director General Business bij SAP. “Gezien de diversiteit van onze oplossingen en het stijgend belang van de KMO-markt, zullen partners ons helpen om ons marktaandeel te vergroten. We zijn dan ook verheugd dat wij hen hebben kunnen belonen voor de succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar.”

Over SAP
SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software. SAP helpt bedrijven van verschillende groottes en uit diverse sectoren om beter te presteren. SAP-toepassingen worden zowel door specialisten als bedrijfsleiders gebruikt en draaien zowel op desktops als op mobiele apparaten. Gebruikers van SAP-software werken efficiënter samen en hebben een beter inzicht in cruciale bedrijfsinformatie. Meer dan 105.000 klanten gebruiken de software en diensten van SAP om winstgevend te werken, snel in te spelen op veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien. Meer info vindt u op www.sap.com/belgie.