Patrick Van Deven treedt aan als algemeen directeur van SAP BeLux

BrusselMet ingang van vandaag is Patrick Van Deven de nieuwe algemeen directeur van SAP België en Luxemburg. Patrick Van Deven stapt over van SAS, één van de belangrijke spelers in de ’business analytics’ markt. Sinds 2006 was hij er managing director voor België & Luxemburg, en sinds 2013 transition manager voor Zweden. Patrick Van Deven neemt de fakkel over van Bertrand Andries die binnen SAP verder evolueert.

“SAP is uniek gepositioneerd in de business software wereld door het grote aantal innovaties rond mobiliteit, de databases voor het realtime beheer van Big Data en de beschikbaarheid van de ‘business suite’ in de cloud”, zegt Patrick Van Deven.

“Zijn voornaamste prioriteiten zullen zijn ervoor te zorgen dat het marktaandeel van SAP in deze segmenten blijft toenemen en dat elke dag de precies meetbare waarde van ‘best practices’ en van de innovaties, die de SAP oplossingen aanbieden aan de werkgevers van divisies en Belgisch-Luxemburgse bedrijven, aangetoond wordt”, zegt Henri van der Vaeren (algemeen directeur van SAP France die ook verantwoordelijk is voor de Belgische en de Luxemburgse markt) aan wie Patrick Van Deven rapporteert.

Patrick Van Deven heeft een master in de toegepaste economische wetenschappen en heeft het ‘advanced management’ programma gevolgd aan de Vlerick Business School. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring bij B2B-bedrijven in de Belgische en Europese ICT-sector, waar hij samen met zijn teams uitstekende resultaten wist af te leveren in een zeer competitieve markt. Patrick is 49 jaar oud, getrouwd en heeft drie kinderen.

Fotomateriaal
Een foto van Patrick Van Deven vindt u hier of kan u worden opgestuurd via e-mail indien u dat verkiest.

Over SAP

SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software. SAP helpt bedrijven van verschillende groottes en uit diverse sectoren om beter te presteren. SAP-toepassingen worden zowel door specialisten als bedrijfsleiders gebruikt en draaien zowel op desktops als op mobiele apparaten. Gebruikers van SAP-software werken efficiënter samen en hebben een beter inzicht in cruciale bedrijfsinformatie. Meer dan 258.000 klanten gebruiken de software en diensten van SAP om winstgevend te werken, snel in te spelen op veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien. Meer info vindt u op www.sap.com/belgie.