SAP kwalificeert Delaware Consulting als eerste BeLux partner voor HANA-oplossing

FAST-Food-oplossing Delaware Consulting voldoet aan eisen kwalificering ‘Business All-in-One powered by HANA’

BrusselDelaware Consulting uit Kortrijk heeft onlangs de SAP Business All-in-One powered by HANA kwalificering behaald voor haar oplossing FAST-Food™. Delaware Consulting is daarmee de eerste partner in België en Luxemburg die door SAP voor een HANA-oplossing is gekwalificeerd. Met deze kwalificering laat Delaware Consulting zien dat het volledig mee is met de innovaties van SAP. SAP HANA is het revolutionaire in-memory database concept dat snel en responsief draait en mogelijkheden voor realtime-rapportering heeft ingebouwd.

Met de ‘Business All-in-One powered by HANA’-kwalificering hebben partners van SAP het voordeel dat zij gebruik maken van de SAP-innovaties om zo concurrerend voordeel te kunnen behalen. Door oplossingen over te zetten op SAP HANA wordt het mogelijk om analytische en operationele data in realtime samen te brengen. Zo kan complexiteit verminderd worden en een snellere time to value bereikt worden. Naast Delaware Consulting zijn op dit moment ook een aantal andere BeLux-partners gestart met het kwalificatieproces.

“We zijn verheugd dat we de oplossing FAST-Food van onze channel-partner Delaware Consulting hebben kunnen kwalificeren als een SAP Business All-in-One partneroplossing powered by HANA. Delaware Consulting bevestigt hiermee opnieuw een vooruitstrevende rol te spelen in innovatieve IT-oplossingen voor kmo’s. Daarnaast laat het zien dat er in de markt behoefte is aan oplossingen gebaseerd op ons HANA-platform”, zegt Patrick van Eecke, EMEA Solution Centre Manager voor SAP België & Luxemburg. “Delaware Consulting is op dit moment de eerste partner die deze nieuwe kwalificering mag voeren. We hopen dat dit onze andere partners inspireert en hen motiveert ook hun HANA-oplossingen te laten toetsen en kwalificeren.”

FAST-Food
De FAST-Food-oplossing van Delaware Consulting is ontworpen voor het beheren en monitoren van de bedrijfsprocessen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Het platform ondersteunt de volledige waardeketen, van inkomende logistiek en productie van grote hoeveelheden ingrediënten, tot de distributie naar retailers, cateraars en winkels. Naast de FAST-Food-oplossing is Delaware Consulting ook bezig met het kwalificeren van haar oplossingen FAST-Chemicals, FAST-Engineer, FAST-Retail en FAST-Fashion. Door de oplossing op HANA te laten draaien, hebben gebruikers de mogelijkheid om snel data te capteren en zo gerichtere analyses en transacties uit te voeren en realtimerapporten op te vragen. Organisaties kunnen zo snel op veranderende situaties reageren en problemen snel en eenvoudig aanpakken. De informatie is bovendien beschikbaar op elke mogelijke drager.

“Als channel-partner van SAP willen we volop gebruikmaken van de mogelijkheden die SAP biedt. Het SAP HANA-platform is een revolutie voor ondernemingen. Door de sterktes van HANA te combineren met de voordelen van onze systemen creëren we nieuwe mogelijkheden voor kmo’s om hun business te boosten”, zegt Philippe Dendievel, partner bij Delaware Consulting. “De keuze voor SAP HANA onderstreept onze pioniersrol om zeker in de kmo-wereld een voortrekker te blijven. We hopen dan ook op korte termijn onze andere FAST-oplossingen te kunnen kwalificeren.”

Kijk hier voor meer informatie over SAP Business Suite powered by HANA.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SAP
SAP is wereldwijd de belangrijkste leverancier van zakelijke software. SAP helpt bedrijven van verschillende groottes en uit diverse sectoren om beter te presteren. SAP-toepassingen worden zowel door specialisten als bedrijfsleiders gebruikt en draaien zowel op desktops als op mobiele apparaten. Gebruikers van SAP-software werken efficiënter samen en hebben een beter inzicht in cruciale bedrijfsinformatie. Meer dan 258.000 klanten gebruiken de software en diensten van SAP om winstgevend te werken, snel in te spelen op veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien. Meer info vindt u op http://www.sap.com/belgie/index.epx

Over Delaware Consulting
Al sinds 1981 biedt Delaware Consulting als toonaangevende business consulting partner geavanceerde oplossingen en diensten aan, waarmee organisaties op duurzame wijze hun concurrentiepositie versterken. Als erkende partner voor Microsoft, SAP en OpenText bouwt Delaware Consulting zijn activiteiten rond drie belangrijke pijlers: operational excellence, business insights en customer experience. Meer dan 890 professionals, verspreid over vijftien kantoren in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, China, Singapore en de Verenigde Staten realiseerden in 2013 samen een omzet van 120 miljoen euro. Kijk voor meer informatie op: http://www.delawareconsulting.be