SAP BeLux stelt Alain Georgy aan als Sales Director General Business & Ecosystem

BrusselSAP heeft Alain Georgy vanaf 1 augustus aangesteld als SAP BeLux Sales Director General Business & Ecosystem. Zijn voornaamste prioriteiten zijn niet alleen de groei van SAP te bestendingen in het General Business segment – voornamelijk door de verkoop via partners – , maar ook om de partners te ondersteunen met de SAP-innovaties rond cloud, mobiliteit en database.

Alain heeft bijna 30 jaar ervaring in sales management, general management en BU management bij ICT bedrijven, waaronder SAP en verschillende SAP partners zoals ALTI. Tot voor kort was hij werkzaam als Group Sales & Operations Director bij Group 3S-Informatique in Frankrijk.

“Onze partners ondersteunen vandaag reeds een derde van onze omzet. In de toekomst zal dit steeds meer worden. Ook in verband met SAP innovaties verwachten we dat onze partners meer en meer het initiatief zullen nemen. Alain zal zijn ervaring gebruiken om het partnerlandschap, samen met zijn team, te ondersteunen en om SAP-oplossingen aan te bieden aan Belgische en Luxemburgse bedrijven.”, zegt Patrick Van Deven Managing Director SAP BeLux.

“SAP is uniek gepositioneerd in de business software wereld door het grote aantal innovaties rond mobiliteit, cloud en database”, zegt Alain Georgy. “Ik kijk er naar uit om samen met onze partners te kunnen inspelen op de business-behoeften van onze klanten. Met hun specifieke ervaring, expertise en marktkennis zijn onze partners een essentieel onderdeel om onze klanten de correcte oplossingen aan te leveren.”

Alain Georgy heeft een industriële engineer opleiding, en volgde een ‘Corporate Governance’ programma aan de Solvay Business School. Hij is Belg, getrouwd en heeft twee kinderen.