SAP BeLux benoemt Kenneth Stevens tot SAP Chief Technology Advisor voor België en Luxemburg

Brussel SAP BeLux heeft Kenneth Stevens aangesteld als SAP Chief Technology Advisor (CTA) voor de Belgisch-Luxemburgse markt. In deze functie zal hij de uitrol van SAP’s Digital Business Framework ondersteunen.

We kunnen er ondertussen niet meer omheen: we leven in een digitale economie. Dat betekent een haast eindeloos aantal nieuwe opportuniteiten voor bedrijven. Maar heel wat ondernemingen ervaren de digitale economie als een bedreiging en zijn overdonderd door de vele technologietrends. Bedrijven die overeind willen blijven, moeten hun bedrijfsmodellen herdefiniëren en proactief evolueren. En dat voor er nieuwe digitale concurrenten opduiken.

Aan de hand van het Digital Business Framework biedt SAP zijn klanten een eenvoudige, doeltreffende manier om waarde te creëren bij het digitaliseren van hun business. Door een pragmatische, functionele visie te ontwikkelen op hun digitale transformatie wil SAP zijn klanten helpen om stap voor stap de digitalisering te omarmen en nieuwe opportuniteiten te creëren.

“SAP BeLux koos Kenneth Stevens om dit programma te sturen op de Belgisch-Luxemburgse markt. In zijn rol van Chief Technology Advisor zal Kenneth SAP BeLux, onze klanten en onze partners ondersteunen bij het gebruik van het Digital Business Framework”, aldus Patrick Van Deven, Managing Director van SAP BeLux.

Kenneth Stevens heeft al flink wat jaren bij SAP op de teller. Met een diploma bedrijfsbeheer op zak en een vurige passie voor technologische innovatie begon hij 15 jaar geleden als young graduate bij SAP. De voorbije jaren bekleedde hij met succes verschillende leidinggevende rollen binnen het departement SAP Customer Operations (op Europees niveau), waaronder de functie van Head of Presales BeLux.

“Ik kijk ernaar uit om in deze nieuwe functie aan de slag te gaan. Het wordt een mooie uitdaging om de nieuwe verantwoordelijkheden te vervullen in een markt waar ik ondertussen vertrouwd mee ben en om bij te dragen aan de transitie naar de digitale economie”, aldus Kenneth Stevens. Kenneth zal zijn functie van Head of Platform Solutions EMEA blijven uitoefenen.

Over SAP

SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd de markleider in bedrijfsbeheersoftware. De onderneming helpt bedrijven van elke grootte, uit elke sector, om hun prestaties te verbeteren. SAP-toepassingen worden gebruikt door zowel experts als bedrijfsleiders en draaien op desktops en op mobiele toestellen. Gebruikers van SAP software zien hoe ze dankzij SAP efficiënter samenwerken en hebben een betere visie op hun kritische managementinformatie. Meer dan 258.000 klanten vertrouwen op de software en diensten van SAP om winstgevender te werken, sneller te reageren op de veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien. Voor meer informatie, zie de website http://www.sap.com/belgique/index.html

Contact

Karen Schellekens & Magali Dierckx
Lewis PR
T: +32 (0)3 466 01 88
E: sap@lewispr.com