Delaware Consulting tekent strategisch contract voor de cloudversie van SAP S/4HANA

BrusselSAP BeLux heeft een strategische overeenkomst gesloten met partner en eindklant Delaware Consulting. Delaware Consulting gelooft sterk in de kracht van de cloud en vertrouwt op het SAP S/4HANA-cloudplatform om zijn strategische doelstellingen te bereiken: tegen 2020 verdubbelen in grootte en zijn internationalisering voortzetten. De cloudeditie van de SAP S/4 HANA-businesssuite die vandaag op de markt is, kwam tot stand dankzij een co-innovatieprogramma tussen SAP en Delaware.

Door het contract wordt Delaware Consulting de eerste referentie die met de SAP S/4HANA Cloud Project Services Edition aan de slag gaat. Delaware Consulting is zowel eindklant als strategische partner van SAP. De IT-dienstleverancier is een onafhankelijke SAP-partner die al 20 jaar SAP-oplossingen in de markt zet, van in België en EMEA tot in China en het Westen. Delaware Consulting is een unieke organisatie, een partnership dat ontstond uit een droom om een onderneming te bouwen die 150 jaar mee kan gaan. De onderneming stelt momenteel 1.200 mensen tewerk en breidt zijn SAP-business constant verder uit.

De stap naar de cloud
Zowat een jaar geleden zocht Delaware Consulting een nieuwe IT-oplossing die zou helpen bij het behalen van zijn strategische doelstelling: dubbel zo groot worden tegen 2020, via zowel organische als geografische groei (uitbreiding naar nieuwe landen in EMEA, de Azië/Pacific regio en Noord- en Zuid-Amerika).

“We wisten dat de cloud absoluut strategisch zou worden voor onze sector en dus ook cruciaal zou worden voor onze eigen activiteiten”, aldus Filip Decostere, partner Delaware Consulting. “Daarom kozen we het SAP S/4HANA-cloudplatform. Aan de hand van SAP S/4HANA gaan we apps ontwikkelen en we gebruiken het platform – Cloud Analytics – ook als data warehouse om onze rapportering te beheren. Een van de voornaamste redenen om SAP S/4HANA te kiezen, was dat de oplossing native gebouwd is in de cloud en daarom perfect aansluit bij onze strategie.” SAP en Delaware Consulting besloten de handen in elkaar te slaan en werkten via een co-innovatieprogramma een oplossing uit die alle noden van Delaware Consulting zou inlossen.

“De cloudversie van SAP S/4HANA die ondertussen beschikbaar is, kwam in grote mate tot stand dankzij het co-innovatieprogramma met Delaware Consulting. Het enthousiasme van Delaware Consulting voor deze oplossing versterkt onze overtuiging dat de SAP S/4HANA Cloud Project Services Edition een fantastische oplossing is voor andere klanten die ook naar de cloud willen overstappen”, besluit Patrick Van Deven, Managing Director van SAP BeLux.

Over SAP

Als wereldwijde markleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) ondernemingen van elke grootte, uit elke sector, om hun prestaties te verbeteren. Van de backoffice tot de boardroom, van magazijn tot winkel en van desktop tot mobiel toestel, SAP helpt mensen en organisaties overal om beter samen te werken en hun businessinzichten efficiënter te gebruiken om de concurrentie een stap voor te blijven. Meer dan 304.500 klanten vertrouwen momenteel op toepassingen en diensten van SAP. SAP helpt hen om winstgevend te werken, snel te reageren op de veranderingen in de markt en duurzaam te groeien. Meer informatie vindt u op www.sap.com

Contact
Karen Schellekens & Magali Dierckx
Lewis PR
T: +32 (0)3 466 01 88
sap@teamlewis.com