SAP Belgium & Luxembourg benoemt Tine Vandenbreeden tot COO (Chief Operating Officer)

BrusselsTine Vandenbreeden is de nieuwe Chief Operating Officer van SAP Belgium & Luxembourg (BeLux). In deze rol zal Tine de business- en financiële doestellingen van SAP BeLux vertalen naar operationele doelstellingen, programma’s en projecten. Tine, die voordien bij SAP’s Global Partner Organization aan de slag was, zal deel uitmaken van het SAP BeLux managementcomité.

“Dit is een uitermate belangrijke functie voor de SAP BeLux-organisatie. Tine zal verantwoordelijk zijn voor het orkestreren van onze groeiactiviteiten, om zo onze algemene businessdoelstellingen en -plannen ondersteunen. Ze zal ook onze resources voor verkoopondersteuning (pre-sales, operations, enz.) beheren; een belangrijke rol aangezien die cruciaal zijn voor een succesvolle uitvoering van onze businesstrategie”, aldus Patrick Van Deven, Managing Director SAP BeLux. “Het is fantastisch om intern talent te kunnen promoten. Ik ben ervan overtuigd dat Tine, dankzij haar algemene kennis en ervaring, haar SAP-expertise en haar innovatieve aanpak, van grote waarde zal zijn voor de organisatie en zo ook voor onze klanten.”

Tine bekleedde al verschillende functies in sales en partner management sinds ze in 2006 bij SAP begon. Recent was ze Partner Solution Center Head voor SAP EMEA. Daarvoor werkte ze in een gelijkaardige functie bij HP en bij een software-implementatiepartner. Tine is gehuwd, moeder van twee tieners en houdt van langeafstandslopen.

“SAP BeLux groeit jaar na jaar en bekleedt, dankzij alle innovaties rond S/4HANA, een unieke positie op de markt. Ik kijk er echt naar uit om deze uitdaging op te nemen en onze organisatie en klanten te ondersteunen”, vertelt Tine Vanderbreeden.

Over SAP
Als wereldwijde markleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) ondernemingen van elke grootte, uit elke sector, om hun prestaties te verbeteren. Van de backoffice tot de boardroom, van magazijn tot winkel en van desktop tot mobiel toestel, SAP helpt mensen en organisaties overal om beter samen te werken en hun businessinzichten efficiënter te gebruiken om de concurrentie een stap voor te blijven. Meer dan 304.500 klanten vertrouwen momenteel op toepassingen en diensten van SAP. SAP helpt hen om winstgevend te werken, snel te reageren op de veranderingen in de markt en duurzaam te groeien. Meer informatie vindt u op
www.sap.com.

Contact

Karen Schellekens & Magali Dierckx
Lewis PR
T: +32 (0)3 466 01 88
E: sap@lewispr.com