Attentia biedt, als enige sociaal secretariaat in België, SAP SuccessFactors aan

Meer efficiëntie dankzij koppeling tussen HR cloud systeem en sociaal secretariaat

SAP België en sociaal secretariaat Attentia slaan de handen in elkaar om Belgische bedrijven te voorzien van een geïntegreerde Humanresourcesmanagement oplossing. Door gebruik te maken van SAP SuccessFactors kunnen bedrijven meteen genieten van verbeterde processen en meer efficiëntie.

SAP SuccessFactors is een brede end-to-end suite die personeelsbeleid ondersteunt gedurende de volledige carrière van werknemers. De cloud oplossing wordt gekenmerkt door een aangename gebruikservaring en is bovendien flexibel op te zetten volgens de noden van ieder bedrijf. Met vele miljoenen gebruikers maakt SAP SuccessFactors de laatste jaren ook een sterke opmars in België bij bedrijven van enkele honderden tot tienduizenden medewerkers.

“We zijn zeer tevreden hier in België samen te kunnen werken met een gespecialiseerde en vernieuwende HR-partner als Attentia” zegt Patrick Van Lishout, Head of Partner & Channel Management SAP Belux. “We zijn er bovendien van overtuigd dat de klanten van Attentia erg veel baat zullen hebben bij gebruik van SAP SuccessFactors. Niet alleen is SAP SuccessFactors de enige cloud-gebaseerde HR-oplossing in de sector die uitgebreide en geïntegreerde Core HR-mogelijkheden biedt, de oplossing is ontworpen om ondernemingen te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in het personeelsbeleid”.

Carine Huysveld, gedelegeerd bestuurder van Attentia vult aan: “SAP SuccessFactors past perfect in Attentia’s HR & Well-Being aanbod. Bovendien bieden we al diensten aan op de SAP HCM loonmotor waardoor dit een logische volgende stap is. We hebben ook een standaard integratie met onze eigen loonmotor gebouwd zodat we SuccessFactors aan al onze klanten kunnen aanbieden.”

Over SAP

Als wereldwijde markleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) ondernemingen van elke grootte, uit elke sector, om hun prestaties te verbeteren. Van de backoffice tot de boardroom, van magazijn tot winkel en van desktop tot mobiel toestel, SAP helpt mensen en organisaties overal om beter samen te werken en hun businessinzichten efficiënter te gebruiken om de concurrentie een stap voor te blijven. Meer dan 310.000 klanten vertrouwen momenteel op toepassingen en diensten van SAP. SAP helpt hen om winstgevend te werken, snel te reageren op de veranderingen in de markt en duurzaam te groeien. Meer informatie vindt u op www.sap.com.

Perscontact SAP: Thérèse van Bellinghen T: + 32 (0)475 47 82 33

E: therese.van.bellinghen@sap.com

Over Attentia

Omdat wij geloven dat gelukkige mensen de drijvende kracht zijn achter iedere succesvolle onderneming, geven wij onze klanten, door de combinatie van data van onze diensten, Sociaal Secretariaat en Preventie & Bescherming, een breder inzicht voor een succesvol HR & Well-being beleid. Onze strategische focus werd in 2013, 2014 en 2015 bekroond met de prestigieuze HR Excellence Award. In 2015 lag de algemene klantentevredenheid op meer dan 90 procent.

Attentia telt verspreid over heel het land 40 kantoren met ruim 750 medewerkers. We zijn een groeiend en financieel gezond bedrijf met een omzet van 80 miljoen euro in 2015. Meer informatie vindt u op www.attentia.be.

Perscontact Attentia: Dirk Broodcooren T: 0485 18 15 61

E: dirk.broodcooren@attentia.be