Alain Georgy benoemd als Managing Director van SAP BeLux

BRUSSEL, 24 januari 2017 – Alain Georgy is aangesteld als nieuwe Managing Director van SAP België en Luxemburg. Hij volgt vandaag Patrick Van Deven op die bij SAP Nederland tot Algemeen Directeur benoemd is.

 

Tot eind vorige week richtte Alain Georgy zich, als Sales Director General Business, op de groei van SAP binnen het General Business segment – voornamelijk door de verkoop via partners, en op de ondersteuning van partners op het gebied van SAP-innovaties. Nu komt Alain Georgy dus aan het hoofd te staan van SAP BeLux met 270 medewerkers.

Als Managing Director zal Alain Georgy verantwoordelijk zijn voor alle activiteiten van SAP in België en Luxemburg. “SAP heeft een sterke positie in de business software wereld. Dankzij de SAP-oplossingen blijven onze klanten innoveren, wat hen toelaat hun marktpositie te verbeteren”, zegt Alain Georgy. “Mijn voornaamste prioriteit zal niet alleen zijn om deze positie te bestendigen en verder uit te bouwen, maar ook om SAP duidelijk te positioneren als innovatieve trendsetter met cloud-, platform- en development oplossingen.” Gezien zijn eerdere successen, is het duidelijk dat Alains focus op het kmo-segment behouden zal blijven.

Bedrijven, zowel grote als kleine, realiseren zich elke dag opnieuw dat ze moeten innoveren, dat ‘digitale transformatie’ geen hol begrip is. Het is heel boeiend om bedrijven in dit traject te begeleiden. Dankzij Alains ervaring, zijn SAP-expertise en zijn innovatieve aanpak ben ik ervan overtuigd dat hij SAP BeLux naar nieuwe successen zal leiden”, zegt Patrick Van Deven voor zijn vertrek naar Nederland.

Alain Georgy heeft bijna 30 jaar ervaring in sales management, general management en BU management bij ICT bedrijven, waaronder SAP en verschillende SAP partners. Nadat hij de laatste twee jaar een centrale rol vervulde in de uitbouw van SAP in België en Luxemburg, is de overgang naar de functie van Managing Director een logische stap.

Over SAP

SAP is wereldwijd de markleider in bedrijfsbeheersoftware. De onderneming helpt bedrijven van elke grootte, uit elke sector, om hun prestaties te verbeteren. SAP-toepassingen worden gebruikt door zowel experts als bedrijfsleiders en draaien op desktops en op mobiele toestellen. Gebruikers van SAP-software werken efficiënter samen en hebben een beter inzicht in cruciale managementinformatie. Meer dan 320.000 klanten vertrouwen op de software en diensten van SAP om winstgevender te werken, sneller in te spelen op de veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien.