Nieuwe benoemingen aan de top bij SAP BeLux

BRUSSEL, 9 februari 2017 – Volgend op de benoeming van Alain Georgy als nieuwe Managing Director van SAP BeLux zijn er enkele wijzigingen in het Management Team van de organisatie.

Stijn De Beuckelaer is benoemd tot Sales Director General Business & Eco-system. Hij wordt opgevolgd – in zijn functie als Sales Director Key Accounts – door Koen Du Rang.

Stijn De Beuckelaer volgt in zijn nieuwe functie Alain Georgy op. Tot vandaag richtte Stijn zich hoofdzakelijk op key-accounts in België en Luxemburg.

Stijns ervaring is een belangrijke troef en betekent een echte toegevoegde waarde voor het General Business-segment. De KMO-markt is voor ons het sterkst groeiende segment. Stijn zal zijn expertise gebruiken om het partnernetwerk, samen met zijn team, verder uit te bouwen en om SAP-oplossingen aan te bieden aan Belgische en Luxemburgse bedrijven” zegt Alain Georgy, Managing Director SAP BeLux.

Stijn De Beuckelaer: “General Business is een topprioriteit voor SAP op de BeLux markt, net zoals ‘Net New Names’ dat zijn. De samenwerking met onze partners is ontzettend belangrijk. Zij vervullen een belangrijke rol in onze sterke marktpositie en dat zal ook in de toekomst zo blijven. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan de groei en innovatie bij onze klanten en op de samenwerking met onze partners.”

Stijn De Beuckelaer kan terugblikken op een carrière van meer dan 15 jaar bij SAP.

Koen Du Rang wordt benoemd tot Sales Director Key Accounts, de rol die Stijn De Beuckelaer tot op heden vervulde. Koen Du Rang, sinds 2010 aan de slag is bij SAP als Senior Sales Executive General Business, heeft tal van succesverhalen op zijn palmares.

De benoeming van Koen ligt volledig in lijn met wat hij nu tot toe deed. Koen heeft de voorbije jaren mooie resultaten neer gezet bij onze klanten en deze nieuwe functie is daar een logisch vervolg op” vertelt Alain Georgy. “Zijn aanpak en ervaring vormen een perfecte basis voor de verdere uitbouw van de relatie met onze key-accounts.” 

Koen Du Rang: “Het is een boeiende uitdaging om, samen met het team, te kunnen bijdragen aan de groei van SAP. Samenwerken met onze klanten en op zoek gaan naar innovatieve oplossingen die hen helpen om hun strategische business doelstellingen te bereiken, is een spannend proces. Het uitbouwen van een lange termijn partnership met de SAP BeLux key-accounts is topprioriteit.”

Door zijn benoeming als Sales Director Key-Accounts wordt Koen Du Rang nu ook lid van het Management Team van SAP BeLux.

 

Over SAP

SAP is wereldwijd de markleider in bedrijfsbeheersoftware. De onderneming helpt bedrijven van elke grootte, uit elke sector, om hun prestaties te verbeteren. SAP-toepassingen worden gebruikt door zowel experts als bedrijfsleiders en draaien op desktops en op mobiele toestellen. Gebruikers van SAP-software werken efficiënter samen en hebben een beter inzicht in cruciale managementinformatie. Meer dan 320.000 klanten vertrouwen op de software en diensten van SAP om winstgevender te werken, sneller in te spelen op de veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien.