SAP België gecertificeerd als Top Employer

BRUSSEL, 17 februari 2017 – SAP België is, voor de tweede keer op rij, gecertificeerd voor haar uitstekende personeelsbeleid. Onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door het Top Employers Institute heeft aangetoond dat het bedrijf op een bijzonder goede manier met haar medewerkers omgaat. Daarom kreeg SAP België de Top Employers België 2017-certificering toegekend.

 

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de HR processen constant te verbeteren.

In het kader van de Top Employers certificering moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Om de geldigheid van het proces te waarborgen, werden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Het onderzoek bewees de kwaliteit van de arbeidsomstandigheden van SAP België, wat het bedrijf de Top Employers België 2017-certificering opleverde.

‘People’ focus

Het Top Employers Institute heeft de verschillende dimensies van het HR aanbod van SAP België beoordeeld aan de hand van criteria zoals talent strategy, workforce planning, on-boarding, learning & development, performance management, leadership development, career & succession management, compensation & benefits en culture.

Het is onze strategie om mensen op de eerste plaats te zetten” vertelt Bruno Kindt, HR Manager SAP BeLux. “Dat vertaalt zich in een positieve bedrijfscultuur die innovatie stimuleert en een dynamische werkomgeving creëert voor onze mensen. Hen vanuit HR hierbij optimaal begeleiden en ondersteunen, is een voortdurend proces van verbetering en transformatie”.

Ook Europese én wereldwijde erkenning

Organisaties die bovendien gecertificeerd zijn in ten minste vijf landen in de regio verdienen ook de speciale Top Employers Europe 2017-erkenning.

Het onafhankelijke onderzoek heeft de uitstekende arbeidsomstandigheden bij SAP bevestigd in alle gecertificeerde landen (België, Frankrijk, Israël, Italië, Nederland, Rusland, Spanje, Turkije en Verenigd Koninkrijk). Dit leverde SAP België dus ook de gegeerde Top Employers Europe 2017-certificering op.

SAP werd eveneens bekroond als regionale Top Employer 2017 in het Midden Oosten en de Verenigde Staten.

 

Over SAP

SAP is wereldwijd de markleider in bedrijfsbeheersoftware. De onderneming helpt bedrijven van elke grootte, uit elke sector, om hun prestaties te verbeteren. SAP-toepassingen worden gebruikt door zowel experts als bedrijfsleiders en draaien op desktops en op mobiele toestellen. Gebruikers van SAP-software werken efficiënter samen en hebben een beter inzicht in cruciale managementinformatie. Meer dan 320.000 klanten vertrouwen op de software en diensten van SAP om winstgevender te werken, sneller in te spelen op de veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien.