Nieuwe benoemingen aan de top bij SAP België & Luxemburg

Stef De Mulder is de nieuwe Chief Operating Officer van SAP Belgium & Luxembourg (BeLux). In deze rol zal hij de business- en financiële doestellingen van SAP BeLux vertalen naar operationele doelstellingen, programma’s en projecten. Als CFO zal Katelijne Leemans de juiste balans zoeken tussen het ondersteunen van de interne en externe klanten en het bewaken van duurzame groei voor SAP.

Stef De Mulder, COO SAP België Luxemburg

Stef De Mulder, voordien CFO bij SAP BeLux, volgt Tine Vandenbreeden op die COO van SAP France wordt. “België & Luxemburg zijn nog steeds groeimarkten. In zijn nieuwe functie als COO zal Stef de business- en financiële doelstellingen van SAP België en Luxemburg vertalen naar operationele doelstellingen, programma’s en projecten. Een belangrijke rol dus bij het uitrollen van onze groei- en business-strategie”, zegt Alain Georgy, Managing Director SAP België en Luxemburg. “Stefs ervaring, zijn SAP-expertise en zijn innovatieve aanpak zullen van grote waarde zijn voor onze organisatie én voor onze klanten.

Met meer dan 10 jaar ervaring binnen SAP in verschillende rollen (Finance, Operations en Sales), kan Stef perfect inspelen op de interne en externe klantenwensen. “SAP BeLux groeit jaar na jaar en bekleedt, dankzij alle technologische innovaties, een unieke positie op de markt. Ik kijk er echt naar uit om deze uitdaging op te nemen en onze organisatie en klanten te ondersteunen”, vertelt Stef De Mulder.

Katelijne Leemans, CFO, SAP België Luxemburg

 

De rol van CFO zal voortaan ingevuld worden door Katelijne Leemans. “Katelijnes expertise binnen diverse domeinen is een grote troef. Haar kennis van onze klanten, onze oplossingen én de interne SAP-organisatie geven Katelijne een perfecte basis voor het verder uitstippelen van een gezond financieel beleid” vertelt Alain Georgy. “De combinatie van financiële en strategische vaardigheden wordt steeds belangrijker voor een CFO. Met haar ervaring zal het invullen hiervan voor Katelijne geen enkel probleem zijn.”

Katelijne kan terugblikken op een ervaring van meer dan 15 jaar bij SAP in diverse functies. “In mijn nieuwe functie kan ik een aantal zaken samenbrengen en vertalen in een succesvolle aanpak. Het bewaken van de kosten en de winstgevendheid staan daarin uiteraard centraal. Dat gaat echter niet zonder een vinger aan de pols te houden van wat er bij onze klanten gebeurt. En dan is er nog de toenemende impact van technologie waardoor de rol van een CFO verandert. Een boeiende uitdaging!” besluit Katelijne Leemans.