>

SAP reikt SAP Partner Awards Belgium & Luxembourg 2020 uit

Elision, delaware, Deloitte, Ordina en Vigor slepen SAP Awards in de wacht

Elk jaar bekroont SAP de samenwerking met haar partners met de uitreiking van de SAP Partner Awards.  Ook dit jaar werden, weliswaar volledig virtueel, prijzen uitgereikt aan partners die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben neergezet.

 

De samenwerking met het SAP partner netwerk is cruciaal” zegt Stijn De Beuckelaer, Managing Director SAP Belgium & Luxembourg. “Belgische en Luxemburgse bedrijven zetten volop in op digitale transformatie en rekenen daarbij op onze partners om hun bedrijfsprocessen, dankzij SAP-oplossingen, te optimaliseren. Zelfs in deze moeilijke tijden kon iedereen steeds rekenen op het SAP ecosysteem en daarvoor willen we hen dan ook bedanken.”

Er werden in totaal 6 SAP Partner Awards uitgereikt, die opmerkelijke prestaties van 2020 in de verf zetten. Hieronder een overzicht van de winnaars:

SAP System Integrator BeLux 2020 – Deloitte

SAP VAR (Value Added Reseller) Partner Luxembourg 2020 – Ordina

SAP Cloud Overperformance Partner 2020 – Elision

SAP Net New Name Partner 2020 – delaware

SAP Business One Reseller 2020 – Vigor

SAP VAR (Value Added Reseller) Partner Belgium 2020 – delaware

Met de uitreiking van de SAP Partner Awards willen we het belang onderstrepen dat we hechten aan een goede samenwerking met onze partners én aan de resultaten die ze neerzettenHet is steeds opnieuw boeiend om vast te stellen op welke manier onze SAP Partners zich inzetten. Door nog meer samen te werken, kunnen we bedrijven op de Belgische en Luxemburgse markt nog beter bedienen” besluit Tom Aerden, Partner Director SAP Belgium & Luxembourg.