>

SAP že pripravlja sklop konferenc SAPPHIRE NOW 2011

PrahaDružba SAP AG je letos zabeležila rekorden obisk svojih konferenc, saj se je konference SAPPHIRE NOW, ki se je odvijala na treh kontinentih, udeležilo več kot 50.000 razvijalcev, poslovnežev ter uporabnikov poslovnih programskih rešitev SAP. Enega najprepoznavnejših poslovno-tehničnih dogodkov iz sveta informatike bodo v SAP organizirali tudi prihodnje leto, pri snovanju programa pa lahko sodelujejo vsi uporabniki.

Družba SAP AG bo konferenčno dogajanje začela maja 2011, ko se bosta v Orlandu potekali konferenci SAPPHIRE® NOW ter ameriško srečanje uporabnikov SAP Users’ Group (ASUG). Na prehodu v poletje bo s konferenčnimi dejavnostmi začel tudi slovenski SAP, saj lahko junija prihodnje leto pričakujemo slovenski dogodek SAP World Tour 2011 in več regionalnih SAP dogodkov. Vrhunec evropskega dogajanja v svetu poslovne programske opreme pa bosta predstavljali konferenci SAP TechEd EMEA ter SAPPHIRE NOW za področje regije EMEA, ki se bosta potekati novembra 2011.

SAP že danes na spletni strani konference SAPPHIRE NOW (www.sapandasug.com) obiskovalcem omogoča sodelovanje pri pripravi vsebin. Obiskovalci namreč lahko predlagajo vsebine s področij, ki bi jih želeli podrobneje spoznati. Podjetja, ki bi se kot razstavljavci želela predstaviti na SAPjevih dogodkih, lahko na omenjeni spletni strani prejmejo vse informacije v zvezi s tovrstnim sodelovanjem.

V letu 2011 želi SAP še razširiti nabor dogodkov in vsebin, ki združujejo t. i. SAP skupnost. Uporabnikom bodo postregli z večjim številom predstavitev najuspešnejših poslovnih modelov, novimi poslovnimi priložnostmi za razvijalce in partnerje ter rešitvami za gradnjo ekosistema inovacij. Tehnično orientiranim uporabnikom bo tako kot doslej na voljo vrsta tehničnih predavanj in izobraževanj z možnostjo certificiranja.

www.sap.com

www.sapandasug.com

Dodatne informacije za medije:
Urša Mihajlovič
SAP d.o.o.
telefon: 01 5881 249

O SAP AG
Podjetje SAP AG, je vodilni svetovni ponudnik poslovne programske opreme, ki ponuja aplikacije in storitve, ki omogočajo podjetjem vseh velikosti v več kot 25 panogah podporo rasti poslovanja. S približno 89.000 strankami (vključuje stranke z nakupom podjetja Business Objects) v več kot 120 državah. Podjetje je uvrščeno na več svetovnih borz, med drugim tudi Frankfurtsko borzo in NYSE pod geslom “SAP”. (Za več informacij obiščite www.sap.com)

(*) SAP je poslovno programsko opremo definiral kot povezavo med aplikacijo za upravljanje virov podjetja in povezanimi aplikacijami.

Vse izjave v tem dokumentu, ki niso zgodovinska dejstva, so napovedi, kot je definirano v zakonu U.S. Private Securities Litigation Reform Act iz leta 1995. Besede, kot so “predvidevati”, “verjeti”, “oceniti”, “pričakovati”, “napovedati”, “predvideti”, “nameravati”, “mogoče”, “planirati”, “načrtovati”, “napovedati”, “naj bi”, “bo” ter podobni izrazi, ki so v povezavi z SAP-jem, definirajo takšne napovedi. SAP ne prevzema nobene odgovornosti za javno posodabljanje ali revizijo perspektivnih izjav. Vse perspektivne izjave so predmet različnih tveganj in negotovosti, ki bi lahko povzročile, da bi se dejanski rezultati razlikovali od pričakovanj. Faktorji, ki bi lahko vplivali na SAP-jeve prihodnje finančne rezultate, so bolj podrobno predstavljeni v SAP-jevih dopisih pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje (U.S. Securities and Exchange Commission – SEC), vključno z SAP-jevim zadnjim letnim poročilom na obrazcu 20-F. Bralce pozivamo, naj se ne zanašajo preveč na te napovedi, ki veljajo samo na datum njihove izdaj.

Copyright 2010 SAP AG. Vse pravice pridržane.

Noben del te publikacije se ne sme reproducirati ali prenašati v kakršnikoli obliki za katerikoli namen brez posebnega dovoljenja SAP AG in SAP d.o.o.. Informacije, ki se nahajajo tukaj, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Nekateri programski produkti, ki jih trži SAP AG in njegovi distributerji, vsebujejo zakonsko zaščitene komponente drugih proizvajalcev programske opreme. SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge in ostali SAP produkti ter storitve, ki so omenjeni v tem dokumentu, so zaščitni ali registrirani zaščitni znaki SAP AG v Nemčiji in v številnih drugih državah po vsem svetu. Vsi ostala imena produktov ali storitev so zaščitni znaki njihovih lastnih podjetij. Podatki, ki jih vsebuje ta dokument, služijo le v informativne namene. Nacionalne specifikacije produktov se lahko med seboj razlikujejo. Ti materiale se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Te materiale priskrbi SAP AG in njegova hčerinska podjetja (»SAP skupina«) le v informativne namene, brez kakršnekoli reprezentacije ali jamstva. SAP skupina ni odgovorna za napake ali morebito opuščanje, kar se tiče teh materialov. SAP skupina nosi odgovornost le za produkte in storitve, ki so zavedeni v posebnih izjavah o jamstvu, ki spremljajo takšne produkte in storitve. Nič od tukaj vsebovanega se ne sme tolmačiti kot dodatno jamstvo.