>

SAP samler 7.000 it- og forretningsfolk i København.

Årets store it-højdepunkt i Danmark bliver SAPs store internationale SAPPHIRE 05 konference i Bella Center den 26. til 28. april.

KøbenhavnS-A-P. De tre bogstaver vil sætte deres tydelige præg på landets hovedstad, når mellem 5.000 og 7.000 it- og forretningsfolk fra nær og fjern gæster København i slutningen af april.

De mange mennesker samles for at deltage i SAPPHIRE 05 konferencen, der for første gang holdes i Nordeuropa. Som markering af, at Danmark og de øvrige skandinaviske lande er blevet vigtige satsningsområder for den tyske softwaregigant SAP, der i dag er verdens tredjestørste uafhængige softwarefirma.

SAPPHIRE 05 gæster København fra den 26. til den 28. april, og i dagene omkring disse datoer vil en stor del af hovedstadens hoteller melde udsolgt og mange restauranter være optaget. Desuden vil de forventede mellem 5.000 og 7.000 SAPPHIRE 05 besøgende, der kommer fra hele verden med de fleste fra Europa, nok også sætte deres spor mange andre steder i København.

Centrum for SAPPHIRE 05 bliver Bella Center, men SAP planlægger også større arrangementer i bl.a. Forum og det nye operahus.

Adm. direktør Henrik Rasmussen fra SAP Nordic er den formelle vært for årets største it-begivenhed i Danmark. Han er naturligvis glad for og stolt over at få det eftertragtede SAPPHIRE 05 arrangement til landet:

”Det går rigtigt godt for SAP og for SAP i Danmark. SAP har mange nyheder, strategier og succeshistorier at berette om – både fra udlandet og fra Danmark – og det gør vi bedst på en topklasse konference som SAPPHIRE 05,” siger Henrik Rasmussen.

”Jeg håber, at de mange udenlandske gæster vil få København at se fra sin bedste side. SAPPHIRE 05 er jo også en god lejlighed for at markere Danmarks kvaliteter over for forretningsfolk og erhvervspresse fra hele verden,” fortsætter Henrik Rasmussen.

Verdens største i ERP – virksomhedsløsninger
SAP er mest kendt for at levere virksomhedssystemer (ERP) til store virksomheder og organisationer, men på det seneste har SAP fokuseret stærkt på mindre og mellemstore kunder, hvor SAP ser et stort salgspotentiale. Det mærker man ikke mindst hos SAP Danmark, som har en solid salgssucces i disse kundegrupper.

For et par år siden besluttede SAP, at man ville skære ned på antallet af SAPPHIRE 05 konferencer. Og den europæiske SAPPHIRE blev opgivet til fordel for én stor global SAPPHIRE i USA. Siden har SAP skiftet mening:

”Vores kunder og partnere har et stort ord at sige, når SAP lægger sin event-strategi. For to-tre år siden gik ønsket i retning af at få mindre og mere lokalt prægede konferencer, der kunne tage hensyn til forholdene i de enkelte lande. Derfor indførte SAP sine Business Forum, som vi også havde et af her i Danmark,” forklarer Henrik Rasmussen.

”Business Forum blev en succes, men nu går trenden igen i retning af at få større internationale konferencer, hvor man kan høre om udenlandske erfaringer og møde SAPs topledelse. Det kan man på SAPPHIRE 05,” siger Henrik Rasmussen.

Også danske nyheder
SAPPHIRE 05 er en kombineret konference og udstilling, der samler såvel forretningsfolk som it-specialister. På SAPPHIRE 05 er det muligt at studere de nyeste tiltag i SAP-universet, se nyheder hos SAP selv og hos SAPs partnere, opleve foredrag fra nogle af it-verdenens fremmeste hoveder – og høre om, hvordan SAP-kunder har forbedret deres forretning og konkurrenceevne ved at benytte ERP-løsninger fra SAP.

Hovedtaler på SAPPHIRE 05 bliver SAPs topchef Henning Kagermann, der også åbner konferencen tirsdag den 26. april. Identiteten på andre hovedtalere er endnu ikke offentliggjort.

Selvom SAPPHIRE 05 er international, vil der også være vigtige danske annonceringer under konferencen.

For yderligere informationer om SAPPHIRE 05, kontakt venligst
Leif Bomberg, Burson-Marsteller
Tlf: +45 3332 7878 / 4068 6128
E-mail: leif_bomberg@dk.bm.com