>

SAP sælger mediesystem til Berlingske koncernen.

SAP har indgået aftale med Berlingske koncernen om at koble godt 800 brugere på SAP for Media løsning.

KøbenhavnBerlingske koncernen bliver nu den anden store danske medievirksomhed, som indfører en SAP for Media løsning. I Berlingske koncernen skal SAP for Media bruges til at styre bladsalgsområdet.

Berlingske koncernens valg af SAP er først og fremmest en forretningsdrevet beslutning:

”Vi har undersøgt markedet for at investere i det bedst mulige bladssalgssystem til vores udgivere. Samtidig har vi ønsket at standardisere vores processer inden for bladsalgsområdet for at opnå større synergi på tværs af Norden,” siger Det Berlingske Officins projektchef Keld Schade-Sørensen, som er ansvarlig for SAP projektet.

På verdensplan har SAP solgt sin SAP for Media løsning til mere end 100 medievirksomheder. Der er tale om en standardløsning, som er udviklet med de særlige krav i medieverdenen for øje, og den anvendes af såvel avis- og bladudgivere, bogforlag som tv- og radio-stationer som f.eks. BBC og ZDF.

”Medieverdenen er et strategisk vigtigt satsningsområde for SAP. Det er en verden, der oplever store forandringer, og som har brug for fleksible it-løsninger,” fortæller SAP Nordics topchef Henrik Rasmussen.

Sammen med Berlingske koncernen er Consulting divisionen i SAP Nordic og konsulentfirmaet BearingPoint gået i gang med at implementere den nye medieløsning til Berlingske koncernen. Efter planen skal systemet tages i brug fra tredje kvartal i 2006.

I første omgang vil SAP for Media blive installeret i ét af Berlingske koncernens udgiverselskaber i tredje kvartal af 2006. Herefter vil løsningen blive rullet ud til i alt 800 brugere af bladsalgsløsningen.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

SAP Danmark A/S

Rose-Maria Poll, SAP Danmark, tlf: 39 13 32 27, mobil: 29 23 32 27,

E-mail: rose-maria.poll@sap.com

Leif Bomberg, Burson-Marsteller, tlf: 33 32 78 78, mobil: 40 68 61 28,

E-mail: leif_bomberg@dk.bm.com

Berlingske Koncernen

Projektchef Keld Schade-Sørensen, Det Berlingske Officin, telefon 33 75 75 75