>

SAP kåret til årets ERP-virksomhed 2005 i Danmark.

KøbenhavnEn førsteplads som Danmarks dygtigste ERP-virksomhed, en andenplads på listen over Danmarks it-sværvægtere og et hop frem til en placering som landets 22. dygtigste it-virksomhed er de håndgribelige resultater, SAP Danmark kan hente med hjem fra Computerworlds årlige Top-100 analyse, der blev offentliggjort i går.

Computerworld begrundede bl.a. udnævnelsen af SAP som årets dygtigste ERP-virksomhed med SAP’s flotte regnskabstal i 2004. I den periode mere end tidoblede SAP Danmark sit overskud og sprang frem fra en placering som nummer 153 i sidste års Top-100 analyse til en placering som nummer 22 i år – og vinder af ERR-kategorien.

Desuden har det været medvirkende til SAP Danmarks førsteplads, at SAP har ændret fokus. Fremover skal de processer, SAP har erfaring med hos store kunder, komme mindre og mellemstore virksomheder til gode.

Endelig nævner Computerworld, at SAP’s fremgang har smittet af på de senere års Top-100 lister på en mere indirekte måde. Mange af de dygtigste virksomheder i Top-100 undersøgelsen er nemlig nært knyttet til SAP som forhandlere, systemintegratorer og konsulenthuse.

SAP Danmarks administrerende direktør Kenneth Mandrup modtog pris og blomster som bevis på kåringen som årets ERP-virksomhed 2005 i Danmark. Prisen blev overrakt ved et arrangement i Tivoli, der samlede flere hundrede branchefolk.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

SAP Danmark A/S

Rose-Maria Poll, SAP Danmark, tlf: 39 13 32 27, mobil: 29 23 32 27,

E-mail: rose-maria.poll@sap.com

Leif Bomberg, Burson-Marsteller, tlf: 33 32 78 78, mobil: 40 68 61 28,

E-mail: leif_bomberg@dk.bm.com