>

SAP klar med ny og stærkere version af SAP Business One

SAP Danmark lancerer samtidig en avanceret produktionsløsning til sit mindste virksomhedssystem. På verdensplan har SAP flere end 7.800 SAP Business One kunder. Over 200 brancheløsninger på vej til SAP Business One.

KøbenhavnSAP vil ikke kun være den førende leverandør af ERP-systemer til store koncerner, men til alle størrelser virksomheder. Også markedets mindre firmaer, hvor SAPs Business One løsning er slået godt an.

På verdensplan har SAP i dag over 7.800 SAP Business One kunder. Dette tal ventes at blive øget yderligere nu, hvor SAP har lanceret en ny og stærkere version af sin integrerede virksomhedsløsning.

Samtidig med lanceringen af den nye version løfter SAP Danmark sløret for en avanceret produktionsløsning til SAP Business One. Et initiativ, der skal gøre SAP Business One attraktiv for et endnu bredere publikum blandt landets mindre og mellemstore virksomheder.

Ny produktionsløsning har allerede første danske kunde

Da SAP Business One blev præsenteret for ca. tre år siden, blev SAP-nyheden markedsført som en universel virksomhedspakke. Det er SAP Business One stadig, men i perioden siden da har der vist sig et stigende behov for at skabe brancherettede løsninger på basis af SAP Business One.

Det har ført til, at SAP har opbygget et særligt partnerprogram, som støtter uafhængige softwarehuse (de såkaldte ISV’er) med at udvikle specialløsninger med SAP Business One som grundlag.

Mange af disse brancherettede løsninger er allerede tilgængelige internationalt, og SAP regner med, at mindst 200 yderligere ligger i ”pipelinen”.

SAP Danmark har netop introduceret en af dem: Den avancerede produktionsløsning PPS One fra SAP-partneren CIM-Pool i Schweiz. Løsningen er installeret hos mere end 70 kunder internationalt.

SAP klar med ny og stærkere version af SAP Business One
SAP Danmark lancerer samtidig en avanceret produktionsløsning til sit mindste virksomhedssystem. På verdensplan har SAP flere end 7.800 SAP Business One kunder. Over 200 brancheløsninger på vej til SAP Business One.

København, den 25. januar 2005: – SAP vil ikke kun være den førende leverandør af ERP-systemer til store koncerner, men til alle størrelser virksomheder. Også markedets mindre firmaer, hvor SAPs Business One løsning er slået godt an.

På verdensplan har SAP i dag over 7.800 SAP Business One kunder. Dette tal ventes at blive øget yderligere nu, hvor SAP har lanceret en ny og stærkere version af sin integrerede virksomhedsløsning.

Samtidig med lanceringen af den nye version løfter SAP Danmark sløret for en avanceret produktionsløsning til SAP Business One. Et initiativ, der skal gøre SAP Business One attraktiv for et endnu bredere publikum blandt landets mindre og mellemstore virksomheder.

Ny produktionsløsning har allerede første danske kunde
Da SAP Business One blev præsenteret for ca. tre år siden, blev SAP-nyheden markedsført som en universel virksomhedspakke. Det er SAP Business One stadig, men i perioden siden da har der vist sig et stigende behov for at skabe brancherettede løsninger på basis af SAP Business One.

Det har ført til, at SAP har opbygget et særligt partnerprogram, som støtter uafhængige softwarehuse (de såkaldte ISV’er) med at udvikle specialløsninger med SAP Business One som grundlag.

Mange af disse brancherettede løsninger er allerede tilgængelige internationalt, og SAP regner med, at mindst 200 yderligere ligger i ”pipelinen”.

SAP Danmark har netop introduceret en af dem: Den avancerede produktionsløsning PPS One fra SAP-partneren CIM-Pool i Schweiz. Løsningen er installeret hos mere end 70 kunder internationalt.

I forbindelse med introduktionen af PPS One kan SAP Danmark allerede glæde sig over den første danske kunde til produktionsudgaven af SAP Business One. Det er er en jysk maskinfabrik med 30 brugere på sin nye ERP-løsning.

”Vi har hidtil satset mest på at sælge SAP Business One til handels- og servicevirksomheder. Det nye produktionssystem skal være vores døråbner til et endnu bredere marked,” siger SME-direktør Jens Bager fra SAP Danmark.

Ny version af SAP Business One
SAP Business One er en integreret løsning, der kan håndtere en mindre virksomheds behov for styring af salg, bogholderi, finans, indkøb, lager og produktion.

Den nye version af SAP Business One indeholder en række nyheder og forbedringer, der er indført efter feedback fra de mange tusinde SAP Business One brugere verden over.

SAP Business One har således fået en lettere, mere intuitiv betjening med mulighed for at skræddersy brugerfladen, hvor informationer kan filtreres, og nødvendige data hentes frem med et enkelt tasttryk.

Et nyt Copy Express værktøj gør det hurtigere at installere og opsætte SAP Business One. Bl.a. vil det være lettere at kopiere rapporter, forespørgsler, brugeropsætninger og andre konfigureringer fra én SAP Business One til en anden.

SAP Business One er blevet mere international og har fået multi-sprog understøttelse, der gør det muligt automatisk at få f.eks. dokumenter som fakturaer og indkøbsordrer vist i det sprog, kunden taler. Denne funktion suppleres af en integreret ordbog. Desuden har SAP Business One fået flere forbedringer i forbindelse med håndtering af f.eks. skattedokumenter og salgsrapporter i EU-lande.

SAP Business One rummer et nyt rapporteringsværktøj, der arbejder på samme måde som det velkendte Excel regneark. Den nye XL Reporter kan trække ”live” data fra kilder som f.eks. hovedbog, debitorer, kreditorer, salg, indkøb og lager. Brugeren kan skabe superaktuelle rapporter inklusive vigtige indikatorer som salgstal, omsætning til dato, kundetab, åbne ordrer osv.

SAP Business One henvender sig til mindre og mellemstore firmaer. Derudover er der flere og flere store virksomheder og koncerner, som har opdaget fordelene i at kombinere deres centrale SAP ERP-løsning med SAP Business One løsninger ude i datterselskaber eller selvstændige afdelinger.

Integration er en udfordring i enhver virksomhed. Til SAP Business One leveres et prækonfigureret integrationsværktøj, som sikrer en sømløs integration mellem det centrale SAP-system og SAP Business One i datterselskaber, selvstændige afdelinger og hos underleverandører.

SAP sælger SAP Business One gennem et landsdækkende net af forhandlere.

Fakta om SAP’s løsninger til små og mellemstore virksomheder

SAP er verdens førende udbyder af softwarebaserede forretningsløsninger, som muliggør problemfri forretningsprocesser, der forbinder små og mellemstore virksomheder (SMV’er) med deres kunder og partnere. Næsten halvdelen af verdens SAP® installationer er placeret hos SMV’er. SAP’s særlige SMV-løsninger – SAP® Business One og SAP™ All-in-One – er billige i anskaffelse, nemme at implementere og skalérbare, så de kan gro med virksomhedens behov. Løsningerne sælges gennem et vidtspændende netværk af professionelle og højtkvalificerede partnere.

SAP™ All-in-One løsninger

er udviklet, så de kan opfylde industri- og branchespecifikke behov hos mindre og mellemstore virksomheder. SAP All-in-One løsninger, der bygger på SAP™ Business Suite, er færdigpakkede, billige i anskaffelse og hurtige at implementere. De hjælper virksomheder med at strømline deres forretningsprocesser, forbedre effektiviteten og opnå et hurtigt investeringsafkast (ROI). SAP All-in-One’s solide markedsposition understreges af mere end 550 branche- og funktionsspecifikke løsninger, som er leveret til omkring 6.700 kunder verden over via et netværk af SAP forretningspartnere. SAP All-in-One udnytter SAP’s mere end 30 års forretnings- og branchekendskab. SAP All-in-One løsninger hjælper mindre og mellemstore virksomheder med at skabe ny forretningsværdi, øge indtægterne, støtte et højere innovationsniveau og forbedre effektiviteten af salgs- og marketingkampagner.

SAP™ Business One

er designet til at opfylde behovene i dynamisk voksende SMV virksomheder, der er i stadig udvikling. Ligegyldigt om et firma har fem eller 500 ansatte, kan SAP Business One klare de centrale administrative opgaver, som er nødvendige for at drive virksomheden. De omfatter bl.a. regnskab, rapportering, salg og distribution, indkøb, lager- og kundestyring. SAP Business One findes i 27 landeversioner, herunder dansk, og sælges gennem 950 forhandlere verden over. SAP Business One kører i mere end 7.000 virksomheder, hvor de hjælper med at forbedre forretningens effektivitet, udnytte vækstmuligheder og med at koble sig problemfrit op til moderselskaber med SAP™ Business Suite løsninger.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

SAP Danmark A/S:
Leif Bomberg, Burson-Marsteller, tlf: 33 32 78 78, mobil: 40 68 61 28,
E-mail: leif_bomberg@dk.bm.com

Rose-Maria Poll, SAP Danmark, tlf: 39 13 32 27, mobil: 29 23 32 27,
E-mail: rose-maria.poll@sap.com