>

Jysk Microsoft-hus skifter til SAP Business One

Apollon IT i Silkeborg ser en bedre fremtid for sig ved at satse på SAP frem for Microsoft til sine nye og eksisterende kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder. Apollon har bl.a. succes med en advokatløsning.

KøbenhavnDet er en håndfuld hardcore Microsoft specialister, som nu skifter spor og erstatter Microsofts virksomhedsløsninger med SAP Business One som deres fremtidige udviklingsplatform.

Siden stiftelsen i 1998 har Silkeborg-firmaet Apollon IT ellers satset på Microsofts nu udgående XAL-platform, ligesom man har udviklet en succesrig advokatløsning på basis af Microsoft C5 platformen.

”Vi har haft svært ved at se en fremtid hos Microsoft, der ikke er kommet med en afløser for den ellers meget populære XAL-platform. Microsoft har ikke kunne tilbyde os et fremtidssikret alternativ, der matcher vores forretningsidé og -strategi. Derfor skifter vi nu til SAP Business One, som har potentialet til de systemer og løsninger, vi gerne vil udvikle fremover,” fortæller adm. direktør Leif Lindås fra Apollon IT.

Leif Lindås oplyser samtidig, at det endnu ikke er besluttet, om Legis, firmaets advokatløsning, skal flyttes fra Microsoft C5 til SAP Business One. Men det ligger jo lige for, som han udtrykker det.

Apollon IT er en forholdsvis lille forhandler med fem ansatte, som alle er kombinerede konsulenter og programmører. Apollon IT stiller konsulenter/programmører med mere end 11 års erfaring i ERP-løsninger til rådighed for sine kunder, der typisk er at finde blandt virksomheder med fem til 80 brugere.

SAP Business One er SAPs mindste virksomhedssystem. Det anvendes både af mindre og mellemstore firmaer og er desuden ved at være udbredt i en del store virksomheder, der ruller SAP Business One ud i datterselskaber og afdelingskontorer, mens hovedselskabet bruger en større SAP ERP-løsning.

SAP sælger Business One gennem et landsdækkende netværk af forhandlere.

Fakta om SAP’s løsninger til små og mellemstore virksomheder
SAP er verdens førende udbyder af softwarebaserede forretningsløsninger, som muliggør problemfri forretningsprocesser, der forbinder små og mellemstore virksomheder (SMV’er) med deres kunder og partnere. Næsten halvdelen af verdens SAP® installationer er placeret hos SMV’er. SAP’s særlige SMV-løsninger – SAP® Business One og SAP™ All-in-One – er billige i anskaffelse, nemme at implementere og skalérbare, så de kan gro med virksomhedens behov. Løsningerne sælges gennem et vidtspændende netværk af professionelle og højtkvalificerede partnere.

SAP™ All-in-One løsninger

er udviklet, så de kan opfylde industri- og branchespecifikke behov hos mindre og mellemstore virksomheder. SAP All-in-One løsninger, der bygger på SAP™ Business Suite, er færdigpakkede, billige i anskaffelse og hurtige at implementere. De hjælper virksomheder med at strømline deres forretningsprocesser, forbedre effektiviteten og opnå et hurtigt investeringsafkast (ROI). SAP All-in-One’s solide markedsposition understreges af mere end 550 branche- og funktionsspecifikke løsninger, som er leveret til omkring 6.700 kunder verden over via et netværk af SAP forretningspartnere. SAP All-in-One udnytter SAP’s mere end 30 års forretnings- og branchekendskab. SAP All-in-One løsninger hjælper mindre og mellemstore virksomheder med at skabe ny forretningsværdi, øge indtægterne, støtte et højere innovationsniveau og forbedre effektiviteten af salgs- og marketingkampagner.

SAP™ Business One

er designet til at opfylde behovene i dynamisk voksende SMV virksomheder, der er i stadig udvikling. Ligegyldigt om et firma har fem eller 500 ansatte, kan SAP Business One klare de centrale administrative opgaver, som er nødvendige for at drive virksomheden. De omfatter bl.a. regnskab, rapportering, salg og distribution, indkøb, lager- og kundestyring. SAP Business One findes i 27 landeversioner, herunder dansk, og sælges gennem 950 forhandlere verden over. SAP Business One kører i mere end 7.000 virksomheder, hvor de hjælper med at forbedre forretningens effektivitet, udnytte vækstmuligheder og med at koble sig problemfrit op til moderselskaber med SAP™ Business Suite løsninger.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

SAP Danmark A/S:
Leif Bomberg, Burson-Marsteller, tlf: 33 32 78 78, mobil: 40 68 61 28,
E-mail: leif_bomberg@dk.bm.com

Rose-Maria Poll, SAP Danmark, tlf: 39 13 32 27, mobil: 29 23 32 27,
E-mail: rose-maria.poll@sap.com

Apollon IT:
Adm. direktør Leif Lindås, tlf: 87 20 87 00,
E-mail: lindaas@apollon.dk