>

Dansk SAP-forhandler i fornemt internationalt selskab

SAP har inviteret fremgangsrige 2C change til at være Nordens repræsentant i sit SME Executive Advisory Board, der rådgiver SAP om det såkaldte midt-marked for ERP-software

KøbenhavnSelvom man er stor og mægtig og er blandt verdens allerstørste softwarehuse, er der altid behov for en tæt dialog og meningsudveksling med de partnere og forhandlere, som sælger ens varer.

Det ved man også hos SAP og har derfor oprettet en håndfuld såkaldte Executive Advisory Boards verden over, hvor SAP rådfører sig med særligt dygtige partnere.

Danske 2C change er den første danske SAP-partner, som er kommet med i det fornemme selskab. 2C change er således blevet udpeget som medlem af SAPs SME* Executive Advisory Board for Europa. Her møder 2C change ikke kun SAPs stærkeste specialister i software til mellemstore virksomheder, men også en halv snes andre dygtige kolleger fra Europa, Mellemøsten, Afrika og Rusland.

“Naturligvis er det en ære at komme med i det elitære selskab hos SAP, fordi man har gjort det særlig godt. Det har også sine helt konkrete fordele at være medlem af SAPs SME Executive Advisory Board. F.eks. får vi nu før alle andre information om SAPs nyheder,” forklarer adm. direktør Jeppe Harrit fra 2C change.

“Medlemsskabet betyder også, at vi kan blive endnu stærkere lokalt ved at trække direkte på globale services og global viden fra SAP. Det er altsammen noget, der kommer vores kunder til gode. Og så er det da meget spændende, at vi kan få direkte indflydelse på SAPs strategi i midt-markedet,” fortsætter Jeppe Harrit.

2C change er et godt eksempel på en ny generation SAP-partnere. Som så mange andre SAP-specialister har 2C change sit udgangspunkt i ERP-løsninger til SAPs gamle kernekundegruppe, de store virksomheder. Men siden 2004 har 2C change også satset på at være forhandler for SAP Business All-in-One systemer, der henvender sig til mellemstore kunder – og som udelukkende findes som brancheløsninger.

I dag nærmer SAP Business All-in-One sig 50 pct. af omsætningen hos 2C change, der har knap 90 medarbejdere fordelt på hovedkvarteret i Århus samt afdelinger i København, Horsens, Vejle og Ålborg. 2C change er et af Danmarks hurtigst voksende SAP-konsulenthuse og tilbyder som noget særligt også hosting-løsninger til mellemstore SAP-brugere.

“De mindre og mellemstore virksomheder er SAPs helt store satsningsområde i disse år, og denne kundegruppe betjenes udelukkende gennem indirekte salg fra dygtige forhandlere og partnere. SAP gør det godt i Danmark, og vi er stolte over at have en af SAPs internationalt dygtigste All-in-One forhandlere i skikkelse af 2C change,” siger Channel Manager Morten Hedrich fra SAP Danmark.

SAP pressekontakter:
Leif Bomberg, Burson-Marsteller, telefon 33 32 78 78 / mobil 40 68 61 28, email leif.bomberg@bm.com
Sanna Eulenberger, Communications Manager SAP Nordic, telefon 00358 40 515 5889, email sanna.eulenberger@sap.com

2C change kontakt:
Jeppe Harrit, adm. direktør, 2C change A/S, tlf. 7022 2166, email jeh@2cchange.com