>

SAP lancerer prisbelønnet partnerprogram på det danske marked

SAP PartnerEdge skal bl.a. bruges til at lokke forhandlere fra konkurrenter over til SAP, hvor de skal sælge SAP Business One og SAP Business All-in-One løsninger til mindre og mellemstore virksomheder

KøbenhavnSAP satser fortsat på at opbygge et stærkt forhandler- og partnernetværk, som skal sælge ERP-løsninger til mindre og mellemstore kunder.

Denne klare satsning på kanalsalg er nu blevet værdsat ud over det sædvanlige. SAPs PartnerEdge™ program har nemlig fået tildelt topkarakteren “fem stjerner” af det internationalt anerkendte tidskrift VARBusiness*. Kun en mindre del af softwarebranchens partnerprogrammer har opnået denne eftertragtede status.

SAP er netop ved at indføre SAP PartnerEdge på det danske marked, og prisbelønningen passer svært fint ind i SAP Danmarks strategi om at forstærke sit partnernetværk i 2007

VARBusiness begrunder sine fem stjerner til SAP PartnerEdge med, at programmet anerkender og belønner alle størrelser partnere. Ikke kun for salgssucces, men også for viden-opbyggende elementer som træning, løsningsudvikling og aktiviteter omkring kundereferencer.

I Danmark rulles SAP PartnerEdge i første omgang ud hos SAP Business One og SAP Business All-in-One forhandlere, men på sigt er det meningen, at alle SAPs partnere bliver omfattet af SAP PartnerEdge. Også it-integratorer og konsulenthuse, der arbejder med SAPs store ERP-systemer.

“Alt for mange partnerprogrammer er reduceret til en checkliste af elementer, som man er nødt til at have. For at få fem stjerner hos os skal partnerprogrammet kunne meget mere. Først og fremmest skal det støtte partnerne effektivt i at få succes i de markedsområder, de satser på,” forklarer VarBusiness’ redaktør Lawrence M. Walsh.

SAP PartnerEdge er et globalt rammesystem, som hjælper SAPs partnere med at udvikle, levere og servicere løsninger til alle størrelser kunder.

Fra konsolidering til offensiv vækst
Partnere har en vigtig rolle i SAPs mål om at nå 100.000 kunder verden over inden udgangen af 2010. I øjeblikket har SAP godt 38.000 kunder, hvoraf langt de fleste er mindre og mellemstore virksomheder.

* VARBusiness magasin fra marts 2007.

SAP pressekontakter:
Leif Bomberg, Burson-Marsteller, telefon 33 32 78 78 / mobil 40 68 61 28, email leif.bomberg@bm.com
Sanna Eulenberger, Communications Manager SAP Nordic, telefon 00358 40 515 5889, email sanna.eulenberger@sap.com