SAP udvider med nye slutbruger kurser

Sammen med svenske Adfahrer AB vil SAP tilbyde uddannelse i 20 forskellige SAP-discipliner, Kurserne er målrettet slutbrugere samt rekrutterings- og vikarbranchen

KøbenhavnSAP har allerede i dag et omfattende udbud af uddannelser, der omfatter kurser i klasserum og akademier, SAP-certificeringer, skræddersyet instruktørstyret træning, konsulentbistand til uddannelse, e-learning samt slutbruger supportløsninger.

Den store efterspørgsel efter SAP-uddannet personale har dog efterladt et tomrum for klasserums-baserede slutbrugeruddannelser. Det tomrum udfylder SAP Nordic nu i samarbejde med den svenske kursus- og konferencespecialist Adfahrer AB. De to samarbejdspartnere vil bl.a. henvende sig til rekrutterings- og vikarbrancherne med de nye SAP uddannelsestilbud.

SAP og Adfahrer vil i første omgang tilbyde 20 forskellige SAP-certificerede standard kurser for slutbrugere, som vil blive undervist i deres lokale sprog. I Danmark vil kurserne naturligvis foregå på dansk.

De nye slutbruger uddannelser, der vil være rollebaserede, supplerer SAPs egne tilbud inden for klasserums-baserede kurser. De første kurser er sat i gang i Sverige, Norge og Finland, mens Danmark kommer med lidt senere på året.

Kursustilbuddene vil blive videreudviklet og opdateret med jævne mellemrum, afhængig af markedets efterspørgsel.

Fakta om Adfahrer
Adfahrer AB har været i branchen for uddannelse, seminarer og konferencer siden 1993. Adfahrer har omkring 8.000 mulige kunder til SAP-uddannelserne, mange af dem fra mindre og mellemstore virksomheder. Kursustilbuddene er unikke og tilbydes i lokale sprog. De bygger på 14 års erfaring fra kontakt med brugere af SAP/it-standard systemer.

Yderligere oplysninger:
Mika Tanner, SAP Nordic Education Director, email mika.tanner@sap.com
Eva-Maria Fahrer, CEO Adfahrer AB, email em@adfahrer.com