>

2C change første danskejede SAP Gold-partner

På bare fem år er den danske SAP-partner 2C change vokset fra 5 til 100 medarbejdere – og bliver i dag udpeget til den første danske SAP Gold-partner.

KøbenhavnDet er langt fra hver dag, at verdens største producent af ERP-systemer SAP udpeger nye Gold-partnere – faktisk sker det så sjældent, at 2C change bliver den første danskejede Gold-partner nogensinde, og den blot femte SAP-partner i Norden. SAP Gold partner status er resultatet af en dedikeret indsats og beviset på, at 2C change i dag har nogle af markedets bedste brancheløsninger, de dygtigste konsulenter, flest succesfulde implementeringer og en lang række tilfredse kunder. Som Gold-partner bliver 2C change dermed ikke bare fremhævet som et af verdens dygtigste SAP-huse, men får fremover også afgørende indflydelse på den strategiske udvikling af SAP-systemerne.

”Denne udnævnelse er vigtig for 2C change – fordi det er en anerkendelse, og samtidigt en styrkelse af vores forretning gennem et endnu tættere samarbejde med SAP. At blive SAP Gold-partner er et udtryk for, at vores strategi om entydigt at koncentrere os om industri-, produktions- og handelsvirksomheder har været den rigtige – samt at vi har skabt en attraktiv virksomhed, som er med til at skabe værdi for både kunder og medarbejdere” siger adm. direktør Jeppe Harrit, 2C change.

Største danskejede SAP-partner
2C change blev stiftet i december 2002 og har således netop fejret 5-års-jubilæum. Gennem de fem år har virksomheden slået alle vækstrekorder med en konstant vækst på 50-75% pr. år – målt på både antallet af medarbejdere og omsætning.

”2C change er et mønstereksempel på en SAP-partner, der har gjort alt det rigtige. De valgte fra starten at fokusere på produktion og industri – og besidder i dag branchens stærkeste kompetencer inden for disse områder. De er fagligt blandt de allerdygtigste, og dermed har de også formået både at tiltrække nye medarbejdere og fastholde dem, de har, i en grad, der skaber respekt blandt partnerkollegerne. Endelig har deres vækst betydet, at 2C change nu er den største danskejede SAP-partner – det kan man som dansker også være stolt af,” siger Country Manager SME, Jens Bager, SAP Danmark.

2C change er Full Service Provider indenfor SAP – og udover at levere og implementere SAP-baserede forretningssystemer tilbyder 2C change nu også hosting og support af løsningerne, sådan at 2C change kan hjælpe virksomhederne hele vejen fra implementering til den daglige drift – samt videre udvikle løsningerne i takt med nye behov hos kunderne.

Specialiserede løsninger til specialiserede virksomheder
”De forretningskritiske it-systemer bliver mere og mere specialiserede og håndterer mere og mere af virksomhedernes kerneforretning – så både selve løsningen og håndteringen af den er blevet afgørende konkurrenceparametre for den moderne virksomhed. Det kræver specialiserede konsulenter at skabe løsninger til fokuserede virksomheder – og det er dér, vi vil udvikle os i de kommende år,” mener Jeppe Harrit.

Indtil i dag, har 2C change fortrinsvist været fokuseret på det danske marked, men vil i de kommende år udvikle forretningen internationalt – og her er den nye Gold-partner udnævnelse særligt vigtig:

”2C change er helt fokuseret på fremtiden, hvor endnu flere virksomheder vil efterspørge internationale løsninger. 2C change er allerede i gang med at se på offshore og har diverse internationale samarbejder kørende – man kan sige de udvikler deres forretning sammen med deres kunder. Dette kombineret med sikre implementerings- og salgsmetoder gør 2C change til en ekstremt profitabel og fremtidssikker virksomhed,” fastslår Jens Bager, SAP.

Flere oplysninger:
Jeppe Harrit, Managing Director, 2C change A/S
Telefon: +45 2543 8805, mail: jeh@2cchange.com

Jens Bager, Country Manager, SME, SAP Denmark A/S,
Telefon: +45 29233230, mail: jens.bager@sap.com

Om 2C change
2C change er grundlagt i 2002 af en gruppe af de mest erfarne SAP-konsulenter i branchen og er i dag et af Danmarks hurtigst voksende it-konsulenthuse med speciale i SAP-løsninger. 2C change er Full Service Provider indenfor SAP og tilbyder rådgivning, implementering, industrispecifikke løsninger, support, undervisning og hosting.

2C change har altid lagt vægt på at være først med og førende på nye produkter og løsninger fra SAP og har således sat et klart fingeraftryk på it-anvendelsen og deraf følgende værdiskabelse hos sine mange inden- og udenlandske kunder, der bl.a. inkluderer talrige af de største brands og industrilokomotiver i Danmark.

2C change beskæftiger 100 medarbejdere og er landsdækkende med kontorer i henholdsvis Aalborg, Århus, Horsens og København.

Fakta om SAP
SAP er verdens førende udbyder af forretningssoftware*. Flere end 38.000 kunder i over 120 lande benytter i dag SAP® applikationer – fra målrettede løsninger til små og mellemstore virksomheder til komplette software-suiter for globale koncerner. Med SAP NetWeaver® til at drive innovation og forandring hjælper SAPs forretningsløsninger alle størrelser virksomheder verden over med at forbedre deres kunderelationer og partnersamarbejde samt at skabe mere effektivitet på tværs af leveringskæder og forretningsmæssige aktiviteter. SAPs løsninger støtter unikke forretningsprocesser i over 25 forskellige industrier, herunder high tech, sundhedssektoren, detailhandel, det offentlige og finanssektoren. SAP, der har datterselskaber i flere end 50 lande verden over, er noteret på adskillige børser, heriblandt Frankfurt og New York, under symbolet “SAP”. SAP Danmark A/S har i dag ca. 175 medarbejdere, der bringer SAP´s løsninger ud til den private og offentlige sektor – i tæt samarbejde med førende konsulenthuse og hardwareleverandører. Få yderligere informationer på www.sap.com/denmark.

SAP pressekontakter:
Kim Ege Møller, Burson-Marsteller, telefon 33 32 78 78 / mobil 26 34 66 19,
email Kim.egemoeller@bm.com