>

INIT bliver til GAVDI – og styrker samtidig partnerskabet med SAP

KøbenhavnDet danskejede it-konsulenthus GAVDI (tidligere INIT) styrker partnerskabet med SAP ved at blive ny software- og løsningspartner. Samtidig lancerer GAVDI en helt ny SAP-baseret Human Capital Management-løsning, der dækker et aktuelt behov hos specielt små- og mellemstore virksomheder i deres bestræbelser på at tiltrække og fastholde kompetente medarbejdere.

Virksomhedernes behov for at tiltrække og fastholde medarbejdere har udviklet sig markant gennem de seneste år – med dette behov er interessen for at sikre metodik og styring af HR-indsatsen også blevet et vigtigt fokusområde i mange virksomheder. Det danskejede it-konsulenthus GAVDI (tidligere INIT) er blandt de første, der har gjort Human Capital Management (HCM) løsninger, hvor fokus ligger på medarbejdernes kompetencer, til sit primære forretningsområde. GAVDI har med den stigende interesse oplevet en markant vækst gennem de seneste år. Det er den vækst og den fokusering, der nu får virksomheden med afdelinger i fem europæiske lande til at styrke partnerskabet med SAP:

”Vi har i forvejen et veletableret og godt samarbejde med SAP, hvor vi er en af de partnere, som kunden vælger ved større SAP-projekter. Ved at blive software- og løsningspartner vil vi kunne styrke indsatsen i at levere projekter i et marked, hvor efterspørgslen på vores løsninger er stigende,” påpeger direktør Jens Peder Schou, GAVDI.

Fokus på mennesker

”GAVDI leverer et af tidens mest efterspurgte behov i virksomhederne – nemlig metodikken i at håndtere HR og løn. Dermed er GAVDI en af de SAP-partnere, der har gjort alt det rigtige, set med SAP-øjne. ”De har valgt at fokusere, og de har formået at udvikle deres forretning i takt med vores løsninger, og det har vi stor respekt for. GAVDI er en ekspert, som gennem et omfattende kendskab til HCM-forretningsprocesser og dyb viden og erfaring med SAP kan sikre implementeringen og videreudviklingen af forretningskritiske HCM-løsninger til dette marked,” siger Country Manager, SME, Jens Bager, SAP.

Det er først og fremmest SAP Business All-in-One-løsning, der gør det naturligt for GAVDI at fokusere på det stadigt voksende marked for små og mellemstore virksomheder. Med SAP Business All-in-One får virksomhederne en lang række afprøvede ERP Best Practices forretningsprocesser, der gør det muligt at implementere et færdigt SAP-system hurtigere, sikrere og billigere – til fast tid og pris. Det sker fordi op mod 80 procent af al funktionalitet, som virksomheden har brug for, allerede er lavet.

”Den globale udvikling har gjort, at der i dag findes en meget lang række danske virksomheder, der har fået brug for funktionalitet og metoder, der tidligere mest var efterspurgt i de helt store virksomheder. Udfordringerne med at fastholde og udvikle medarbejderstaben er ens for virksomheder i alle størrelser – og gælder i øvrigt uanset om man befinder sig Danmark eller i Holland. Virksomhederne er afhængige af at kunne ansætte og udvikle for dermed at fastholde de rigtige medarbejdere,” siger Jens Bager.

HCM ’in a box’
Som en del af den nye partneraftale med SAP vil GAVDI i løbet af foråret færdigudvikle og lancere en selvstændig SAP HCM Business All-in-One-løsning, som vil kunne bruges adskilt fra resten af SAP-platformen. Det betyder, at også virksomheder, der bruger andre ERP-systemer end SAP, vil kunne bruge den nye løsning.

”Dette er en helt ny og spændende måde for GAVDI at sælge SAP-løsninger på, og vi glæder os meget til at komme i gang. Jeg vil vurdere, at der alene i Danmark er omkring 500 virksomheder, der har en størrelse og en form, der gør dem interessante for dette produkt, der vil have muligheder og en funktionalitets bredde, som ingen andre kan levere,” siger Jens Peder Schou.

Få flere oplyninger på: www.sap.com/denmark/smb/allinone/index.epx

Flere oplysninger:
Jens Peder Schou, direktør, GAVDI
Telefon: 51432694, e-mail: jps@gavdi.com

Jens Bager, Country Manager, SME, SAP Denmark A/S,
Telefon: 29233230, e-mail: jens.bager@sap.com

Fakta om GAVDI
Hidtil har GAVDI heddet INIT, men i forbindelse med den internationale ekspansion og ønsket om at hedde det samme i alle de lande, hvor GAVDI er repræsenteret, skifter INIT navn til GAVDI pr. 1. februar 2008.
GAVDI er vokset markant gennem de seneste fem år og etablerer 1. februar 2008 kontor i Århus for at komme tættere på de jyske kunder. GAVDI har med sine knap 100 ansatte afdelinger i Sverige, Norge, Finland, Polen og Tyskland. GAVDI er Danmarks største SAP HCM-konsulentvirksomhed med 100 procent fokus på SAP HCM-relaterede konsulentydelser og har været SAP Servicepartner siden 1999. GAVDI leverer alle aspekter af ydelser inden for SAP HCM og den understøttende SAP NetWeaver-platform, suppleret med Nettolønssystem samt drift/vedligehold services.

SAP pressekontakt:
Søren Hedegaard, Burson-Marsteller, telefon 33 32 78 78 / mobil 20 16 73 05,
e-mail soeren.hedegaard@bm.com