>

Danske Boyum IT kåret som verdens bedste SAP Business One Software Solution Partner

Århus-virksomheden Boyum IT er blevet kåret som verdens bedste SAP Business One software udviklingspartner 2008. SAP Business One Global Solution Partner Awards uddeles til de allerbedste SAP udviklingspartnere på markedet for ERP-systemer til mindre og mellemstore virksomheder. Boyum IT får prisen, fordi virksomheden gennem deres helt egen skræddersyede ’B1 Usability Package’ har udviklet et integrerbart tillægsprodukt til SAP Business One, der markant øger systemets brugervenlighed og funktionalitet.

KøbenhavnBoyum IT fra Århus har modtaget den mest prestigefyldte af de fem SAP Business One Global Solution Partner Awards, som SAP uddeler. Prisen blev for nyligt overrakt Boyum IT under en konference for alle SAP Business One udviklere og partnere i San Diego i USA. Der kåres en vinder inden for fire specifikke kategorier samt en overordnet kategori, og i kampen om at blive verdens bedste Business One Partner slog Boyum IT flere end 200 andre SAP udviklingshuse. Boyum IT har udviklet en add-on pakke til SAP Business One, der tilfører systemet ekstra funktionalitet og brugervenlig. Derudover udmærker virksomheden sig ved at have opnået den bedste kombination af resultater inden for salg, innovation, kvalitet og ikke mindst kundetilfredshed. At Boyum IT får den største pris af dem alle, er ikke kun imponerende set med danske øjne, men beviset på at virksomheden tilhører den absolutte verdenselite inden for udvikling og salg af Business One løsninger på SME-markedet.

Vi har igennem flere år klaret os rigtigt godt på det danske marked, men med modtagelsen af denne her pris, har hele det globale SAP netværk fået øjnene op for vores kvaliteter og produkt,” fortæller en meget glad og stolt Mikael Boyum, Adm. direktør Boyum IT.

Århus-virksomheden blev etableret i 1997 og er på få år gået fra at være et lille lokalt it-hus, til nu at være et af Danmarks førende SAP Business One udviklings- og konsulenthuse. Boyum IT været SAP partner siden 2004, og virksomheden er i dag certificeret Guld partner, som en af de få i Norden. Det er netop på baggrund af Boyum ITs erfaring som SAP partner og som forhandler af SAP Business One, at virksomheden har udviklet ’B1 Usability pakken’, der er et helt unikt tillægsprodukt til SAPs løsning til små og mellemstore virksomheder.

Vi har udviklet en helt speciel værktøjskasse til SAP Business One, som gør systemet både lettere at bruge for kunden, men også lettere at implementere og tilpasse til kundens behov. Således kan man igennem en række forskellige brugerinterfaces ændre de forskellige opsætninger i SAP Business One uden nødvendigvis at være SAP-udvikler. Konsulenten kan sidde hos kunden, og tilpasse med det samme. Herved sparer man masser af tid, og med vores B1 pakke er SAP Business One blevet mere dynamisk og fleksibelt. Med denne pris har vi fået den ultimative anerkendelse for vores produkt,” forklarer Mikael Boyum.

Inden for det sidste år har Boyum IT solgt omkring 150 ’B1 Usability pakker’ distribueret gennem deres partnerværk, som i øjeblikket består af cirka 100 partnere fordelt på 22 lande. Men med modtagelsen af prisen er der åbnet op for et kæmpe marked, som i dag på globalt plan består af 1100 partnere med flere end 19.000 kunder. Business One er SAPs totalløsning til små og mellemstore virksomheder, og systemet indeholder funktioner inden for økonomi, anlægsaktiviteter, HR, CRM, logistik/lager, produktion m.m. Inden for de sidste par år har SAP øget indsatsen på SME-markedet betydeligt, og målet er 55.000 Business One kunder ved udgangen af 2010.

Vi har kåret Boyum IT A/S til årets Business One Software Solution Partner, fordi deres produkt er af virkelig høj kvalitet og ekstremt stabilt. Boyum ITs add-on pakke er unik, fordi det kan bruges horisontalt i alle brancher, og vi kan se, at de partnere, som tager produktet til sig, får lettere ved at sælge SAP Business One. Grundlæggende set burde man ikke sælge en Business One løsning uden B1 Usability pakken,” fortæller Peter Ditlev Nielsen, Nordisk Channel Direktør, SME, SAP – Norden & Baltikum

Fremtidsperspektivet ser således lyst ud for Boyum IT, og forhåbentligt kan prisen være med til at tiltrække en række investorer, som kan understøtte virksomhedens konsolidering på udenlandske markeder. En vækst, der vil være nødvendig for at kunne følge med efterspørgslen fra SAP Business One kunderne. Det stærkere samarbejde mellem Boyum IT og SAP, har allerede resulteret i en salgsfremgang på mere end 50 procent af Boyum ITs Business One løsning.

Flere oplysninger

Peter Ditlev Nielsen, Nordic Channel Director,
SME, SAP – Nordic & Baltic
Telefon: +45 39 13 30 00,
e-mail: peter.ditlev@sap.com

Mikael Boyum, Adm. direktør, Boyum IT A/S
Telefon: +45 87 329 010, e-mail: mb@boyum-it.com

Om Boyum IT A/S
Boyum IT er en “Full Service Provider” med speciale i SAP Business One og integration til samme system. Boyum IT er landsdækkende og repræsenteret i København, Kolding og Århus, hvor vi har vores hovedkontor. Virksomheden beskæftiger 15 personer fordelt på udvikling, implementering, support og salg. Boyum IT er i dag certificeret Guld Partner hos SAP.

Vores idegrundlag har siden grundlæggelsen været at tilbyde professionelle brugere en god og sikker IT løsning med stor driftsstabilitet og høj sikkerhed. Vi har således specialiseret os i at yde kundetilpasset rådgivning omkring virksomheders IT løsninger, hvor vor ekspertise er koncentreret omkring implementering af SAP, internet- og e-commerce løsninger, hosting samt forskellige netværksløsninger. Få yderligere information på www.boyum-it.dk og www.b1up.net

SAP pressekontakt:
Mikkel Andersen, Burson-Marsteller, telefon 33 32 78 78 / mobil 22 22 07 07,
e-mail: mikkel.andersen@bm.com