>

SAP åbner op og inviterer brugerne indenfor med ny onlinemarkedsplads

Softwarevirksomheden SAP lancerer en innovativ online markedsplads, der nemmere for virksomheder at finde, vurdere og anbefale samt købe it-løsninger, der kan bidrage til at styrke forretningen.

København– SAP sætter transparens, brugervenlighed og vidensdeling i fokus med deres nye portalløsning til både nuværende og potentielle SAP-kunder. På ecohub.sap.com kan brugere således søge blandt alle SAPs produkter efter enten branche eller softwaretype, og rate SAPs mange løsninger og læse anmeldelser fra andre SAP kunder på de enkelte løsninger. Desuden er det muligt, købe løsninger direkte over portalen fra SAP eller selskabets partnere.

”SAP EcoHub giver adgang til et community af andre SAP kunder og sikrer med en kombination af brugerfeedback, demoversioner og partnerlister grundlaget for en velinformeret købsbeslutninger,” udtaler Henry Morris, der er senior vice president for software og service hos analysehuset IDC.

Virksomheder kan eksempelvis anvende SAP EcoHub til at finde it-løsninger, der kan hjælpe med at optimere forretningen til at møde udfordringer fra udviklingen i det økonomiske klima eller eksempelvis stigende krav og forventninger fra kunderne.

Executive vice president for global ecosystem and partner groups hos SAP, Zia Yusuf, mener, at online markedspladsen SAP EcoHub er en naturlig forlængelse af SAPs ambition om at hjælpe kunderne til bedre it-systemer.

”Vi har designet en markedsplads, hvor kunderne kan være sikre på at finde oplysninger om it-løsninger, der virker med deres øvrige SAP-installationer, og som bidrager til at styrke deres forretning,” udtaler Zia Yusuf.

Den nye portal er udarbejdet efter princippet om enkelt og nem navigation og det er lige til, at finde information om løsninger, der er understøttet med masser af screen shots og baggrundsinformation om løsningerne. Og det er helt enkelt at finde SAP-partnere, der kan hjælpe med mere information om de enkelte produkter og selve implementeringsfasen ved at søge efter verdensdel.

Besøg ecohub.sap.com for at opleve SAPs nye online markedsplads.

For mere information om SAP eller EcoHub kontakt venligst:
Cathrine Thaning,
Nordisk PR ansvarlig
SAP

cathrine.thaning@sap.com
Tlf.: +47 6752 9458

Om SAP
SAP er verdens førende softwareleverandør af forretningsløsninger. I dag har mere end 75.000 virksomheder i over 120 lande software fra SAP. SAPs løsninger er udviklet til at imødekomme virksomheders behov uanset størrelse, fra små og mellemstore virksomheder til multinationale koncerner. SAP NetWeaver™ er en åben applikations- og integrationsplatform, der reducerer kompleksitet og omkostninger og som danner basis for forretningsudvikling og innovation. Løsningerne i SAP Business Suite hjælper virksomheder i alle størrelser med at forbedre sine forretningsrelationer med kunder og partnere, strømliner virksomheden og opnår betydelig effektivisering gennem sine forsyningskæder. De særegne kernekompetencer inden for forskellige brancher, fra luftfart til energisektoren, støttes effektivt ved hjælp af SAPs 25 unikke brancheløsninger. SAP har datterselskaber i flere end 50 lande og er noteret på flere børser, blandt andet Frankfurt Stock Exchange og NYSE under symbolet ‘SAP’.
Se www.sap.com/denmark eller www.sap.com for yderligere information.

Copyright © 2008 SAP AG. All rights reserved.
SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver and other SAP products and services mentioned herein as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP AG in Germany and in several other countries all over the world. All other product and service names mentioned are the trademarks of their respective companies. Data contained in this document serve informational purposes only. National product specifications may vary.