>

SAP opruster på transport- og logistikområdet

KøbenhavnSAP styrker indsatsen på markedet for forretningssoftware til virksomheder i transport- og logistiksektoren, der blandt andet omfatter flyselskaber, postvæsener og jernbaner. Det sker med ansættelsen af 46-årige Paul Dhami, der skal stå i spidsen for forretningsområdet i de nordiske og baltiske lande.

”Ét af de vigtigste konkurrenceparametre for mange virksomheder er kontrol og gennemsigtighed i hele forsyningskæden og ikke mindst i virksomhedens transport- og logistikaktiviteter. Her kan en forretningsorienteret it-strategi og investeringer i tidssvarende forretningssoftware bidrage positivt til udviklingen af virksomheden,” siger Paul Dhami.

Han har tidligere selv hentet erfaringer i transport- og logistiksektoren gennem ansættelser hos blandt andre SAS Airline og DHL. Senest har han været partner og markedschef i den svenske konsulentvirksomhed TopLogic AB, der har fokus på transport- og logistiksektoren.

Paul Dhami mener, at transport- og logistikvirksomheder med fordel kan sikre en mere optimal integration af teknologi og forretningsprocesser for at imødekomme nye konkurrence- og markedsudfordringer, der blandt andet er en konsekvens af globaliseringen og stigende integration blandt aktører i branchen.

Han oplever, at stadig flere aktører i transport- og logistikbranchen er opmærksomme på, at it kan spille en vigtig rolle i virksomheders bestræbelser på at nå de overordende målsætninger i markeder med skærpet konkurrence.

”Kunder stiller i dag krav om at få tilført værdi gennem deres it-investeringer i form af industri-baserede løsninger baseret på best practice,” forklarer Paul Dhami.

Han fremhæver, at SAP i dag har cirka 1200 kunder worlwide inden for transport- og logistikområdet og en lang tradition for at udvikle Supply Chain Management (SCM) løsninger, hvilket kunderne kan drage konkurrencemæssige fordele af.

Yderligere oplysninger:
Paul Dhami, Nordic Industry Principal – Travel & Transportation, telefon +45 39 13 33 08, E-email: paul.dhami@sap.com