>

Pressemeddelelse: SAP styrker integrationen med Business Objects

SAP og Business Objects sikrer virksomheder øget adgang til vigtige forretningsdata med ny service til dataintegration.

KøbenhavnSAP har på en konference i Las Vegas lanceret en ny service, der styrker integrationen mellem SAP og SAP-selskabet Business Objects. Medarbejdere fra de to selskaber har i fællesskab udviklet den nye SAP Data Migration Service, der gør det nemmere at samle data fra forskellige applikationer på en SAP-platform.

Med SAP Data Migration Service bliver det mere attraktivt for virksomheder at høste de fordele, der ligger i at forene SAPs ekspertise inden for forretningssoftware (ERP) med Business Objects viden om informationsstyring. Netop hurtig og nem adgang til data er vigtig i bestræbelserne på at sikre virksomheder det bedste grundlag for forretningskritiske beslutninger og for udviklingen af nye forretningsstrategier.

En mere effektiv integration mellem forretningssoftware fra SAP og løsninger til informationsstyring fra Business Objects sikrer samtidig kunderne en besparelse i tid og øger værdien af de eksisterende it-investeringer.

Erfaringerne viser, at mange it-projekter overskrider både budgettet og tidsplanen. Løsninger som SAP Data Migration Service kan bidrage til at sikre, at projekter relateret til flytning af data og softwareintegration kommer sikkert i mål. Dermed kan den nye service fra SAP være første skridt på vejen til at gøre virksomhedens vigtige data tilgængelige for relevante medarbejdere i hele organisationen.

SAP Data Migration Service er resultatet af et samarbejde mellem SAP og Business Objects og omfatter blandt andet templates, metoder og værktøjer. Servicen sætter virksomheder i stand til at udtrække og flytte data fra forskellige applikationer og samle dem på en fælles ERP-platform.

Yderligere oplysninger
Jeanette Anttila
Regional Director Nordic
SAP Business Objects
Tlf.: (+46) 8508 9-6223
E-mail: jeanette.anttila@sap.com

Note to editors:
To view video stories on diverse topics, visit www.sap-tv.com. From this site, you also can embed videos into your own Web pages, share video via email links and subscribe to RSS feeds from SAP TV. No registration is required. To preview and request broadcast-standard video digitally or by tape, log on to www.thenewsmarket.com/sap, where registration and video is free to the media.

About Business Objects
Business Objects, an SAP company, transforms the way the world works by connecting people, information and businesses. With open, heterogeneous applications in the areas of governance, risk and compliance; enterprise performance management; and business intelligence, Business Objects enables organizations of all sizes worldwide to close the gap between business strategy and execution. Together with a strong and diverse partner network, Business Objects allows customers to optimize business performance across all major industries including banking, retail, consumer-packaged goods and public sector. Business Objects is committed to helping customers turn raw data into actionable decisions, regardless of their underlying database, operating system, applications or IT system.

For more information about Business Objects, visit: www.businessobjects.com.