>

SAP og LinkedIn indgår rekrutteringssamarbejde

I jagten på talenter har SAP nu indgået et samarbejde med verdens største sociale business netværk, LinkedIn. Målet er at hjælpe SAPs kanalpartnere i SME markedet med at finde de mest kvalificerede medarbejdere.

KøbenhavnI dag løfter SAP sløret for en ny rekrutteringsaftale med LinkedIn, som det seneste partnerinitiativ, der skal gøre det lettere og mere effektivt for SAPs kanalpartnere i SME markedet at finde nye talenter til virksomheden. SAPs partnerstruktur er en meget vigtig del af SAPs forretning, og det er derfor et område, som SAP prioriterer højt og løbende arbejder for at forbedre. Gennem den nye aftale med LinkedIn får SAPs partnere adgang til mange flere potentielle kandidater blandt LinkedIns samlede database på hele 43 millioner brugere, hvoraf godt 140.000 er SAP konsulenter, der naturligvis er ekstra interessante at ramme i jagten på talenter til SAPs kanalpartnere.

SAPs partnere får adgang til et særligt LinkedIn program kaldet LinkedIn® RecruiterTM Basic Starter Package, der er specielt designet til SAP kanalpartnernes rekrutteringsbehov. SAP partnere, der ønsker at udnytte det nye LinkedIn samarbejde, får mulighed for at:

  • Få adgang til LinkedIn netværket og herigennem effektivt finde og engagere potentielle kandidater.
  • Få adgang til flere kandidater end blot de aktivt jobsøgende.
  • Foretage meget avancerede og skræddersyede søgninger ifm. at finde relevante SAP talenter.
  • Kontakte relevante kandidater direkte.
  • Bruge avancerede værktøjer til at udvide jobsøgningen.

Om LinkedIn
LinkedIn takes your personal business network online, giving you access to people, jobs and opportunities like never before. Built upon trusted connections and relationships, LinkedIn has established the world’s largest and most powerful professional network. Currently, over 45 million professionals are on LinkedIn, representing all five hundred of the Fortune 500 companies, as well as a wide range of household names in technology, financial services, media, consumer packaged goods, entertainment, fashion, and numerous other industries. LinkedIn is backed by world-class investors including Sequoia Capital, Greylock Partners, the European Founders Fund, Bessemer Venture Partners, Bain Capital Ventures, Goldman Sachs, The McGraw-Hill Companies, and SAP Ventures.