>

SAP henter international kanalekspert fra kendt Microsoft-partner

SAP Nordics har igennem de sidste to år tredoblet omsætningen gennem virksomhedens partnere, og for at fastholde denne positive udvikling har SAP ansat den erfarne Maja Løve Dybdahl, som bliver ny nordisk kanaldirektør for SAP Nordics.

KøbenhavnSAP Nordics styrker partnerkanalen med ansættelsen af Maja Løve Dybdahl, som bliver den nye kanaldirektør for SAP Nordics’ 43 Business-All-in-One partnere i Norden og Baltikum, der alle opererer på det attraktive midsize marked. Maja er en erfaren leder, som har mere end 14 års international it erfaring fra partnerkanalen, hvor hun som international leder hos Microsoft partneren Columbus IT har siddet mange år på den anden side af bordet.

”Jeg ser frem til det få ansvaret for SAPs partnerforretning. Jeg ved, hvordan man som partner hos en global softwarevirksomhed tænker, hvilke udfordringer man skal løfte, og hvordan man skal prioritere. Jeg har været med til at stable partnerforretninger på benene i både Danmark, Tjekkiet og Singapore, og en af mine vigtigste opgaver hos SAP bliver at understøtte partnerne med en solid pipeline og flere nye kunder, der kan sikre et konstant højt aktivitetsniveau henover hele året,” fortæller Maja Løve Dybdahl, SAP Nordic SME Channel Director.

Målt på omsætning er SAP den største leverandør af forretningssystemer i Norden, og i SME-markedet alene havde SAP i 2008 en vækst, der lå 7-8 gange over den generelle markedsvækst. Partnerkanalen, som i dag står for godt halvdelen af omsætningen af SAPs SME løsninger, har i løbet af de sidste 2 år næsten tredoblet omsætningen, og for SAPs nordiske SME direktør, Peter Ditlev, gælder det om at holde fast i den positive udvikling.

”Vores strategi med at have et stort fokus på partnerkanalen har båret frugt, og derfor skal vi også løbende styrke den del af SAP. Majas store erfaring med at drive en international konsulentforretning og hendes kendskab til business-dynamikken hos softwarepartnere vil uden tvivl hjælpe os med at bibeholde en velfungerende og profitabel partnerkanal, samtidigt med at vi øger kundetilgangen og får implementeret vores løsninger hos kunderne endnu hurtigere. Desuden håber vi jo selvfølgelig på, at Majas baggrund kan være med til at vinde endnu flere markedsandele fra konkurrenterne,” siger Peter Ditlev.

I det i øjeblikket meget udfordrende marked er væksten i SAPs ERP-løsninger faldende, men væksten inden for CRM og Business Intelligence løsninger er i kraftig vækst, og det er her, at volumenforretningen i første omgang skal styrkes.

”Vores partnere sidder med nøglen til succes og fortsat vækst. De har indgående viden om kunderne, indblik i deres forretning og forstår at implementere tilpassede brancheløsninger, der hurtigt giver værdi for kunden. I et svært marked får vi helt klart nogle fordele gennem vores fulde palet af brancheløsninger,” siger Peter Ditlev.

Om Maja Løve Dybdahl
Maja Løve Dybdahl (38) er nyudnævnt SAP Nordic SME Channel Director og kommer fra Columbus IT, hvor hun har haft forskellige ledende stillinger i både Danmark, Singapore og Tjekkiet. Maja Løve Dyb-dahl har 14 års international erfaring fra it branchen og har specielt stærke kompetencer indenfor re-tail/wholesale og professionel services. Senest har hun taget en uddannelse fra SIMI’s executive programmer (Scandinavian International Management Institute): ICT Software & Services Industries (MITS). Privat bor Maja Løve Dybdahl i Malmö, hun er gift med Jesper Dybdahl og har to døtre Louisa og Molly på hhv. 3 år og 10 måneder. Når Maja Løve Dybdahl ikke arbejder slapper hun af med familie og venner, havearbejde og golf.

Karriere:
2009 – SAP Nordic SME Channel Director
2004 – 2009 Unit Manager, Columbus IT, Denmark
2002 – 2004: International Client Executive, Columbus IT, Denmark
2000 – 2001: Managing Director, Columbus IT, Czech Republic
1999 – 2000: Business Integration Manager, Columbus IT, Denmark
1997 – 1999: General Manager, Columbus IT, Singapore
1996 – 1997: Application Consultant, Columbus IT, Phillippines
1995 – 1996: Team Leader Training, Columbus IT, Denmark

For mere information kontakt venligst:
Maja Løve Dybdahl
SAP Nordic SME Channel Director
maja.love.dybdahl@sap.com
+45 29 23 32 33