>

SAP håndplukker ny salgsdirektør fra SAS Institute

Softwareleverandøren SAP henter Thomas Djursø (40) som ny Country Sales Director fra konkurrenten SAS Institute og forsætter dermed sin oprustning på salgssiden herhjemme. Thomas Djursø skal sikre fortsat vækst for SAP i Danmark samt videreudvikle forretningen i Norden.

KøbenhavnSAP oplever stor efterspørgsel i Danmark og i resten af Norden på sine it-løsninger, og det får SAP til at styrke salgsorganisationen med 40-årige Thomas Djursø, der indtræder som Country Sales Director for Large Enterprises. Thomas Djursø får ansvar for at få SAPs løsninger ud til de danske organisationer samt for at videreudvikle tre af de mest lovende nordiske forretningsområder for SAP: Nemlig detailsektoren, den offentlige sektor og finanssektoren. Desuden får Thomas Djursø en plads i SAP Nordics` ledergruppe, der ledes af SAP Nordics CEO, Karen Nielsen.

‘Jeg har fulgt SAPs udvikling fra sidelinjen over de seneste år, og jeg mener, at SAP har rigtigt godt fat i mange områder, men jeg ser også et fortsat stort potentiale for SAP i Danmark og i Norden. Ét af mine fokusområder bliver at skabe et setup, hvor det er soleklart for vores kunder, hvordan SAP kan skabe værdi for dem og hjælpe dem med at nå deres mål. I dag er virksomheder påpasselige med, hvilke investeringer de sætter i gang, og derfor er det ekstra vigtigt at have kundernes værdioplevelse for øje,’ siger Thomas Djursø.
Thomas Djursø er én af Danmarks mest etablerede it-profiler og har i mere end 11 år bevist sit værd hos SAS Institute, hvor han indtil 1. oktober 2009 var EMEA-salgsdirektør for deres it-løsninger til forsikringsbranchen. Thomas Djursø kommer med 20 års salgserfaring fra stort set alle niveauer og ser frem til at dele ud af sine erfaringer på området samt fungere som sparringspartner og coach for sine nye kollegaer i SAP-regi.

Om sit skifte til SAP siger Thomas Djursø: ‘Jeg valgte at skifte til SAP, da jeg ser nogle spændende udfordringer i en organisation med stort potentiale for lønsom vækst herhjemme og i Norden. Jeg har på den baggrund ikke valgt SAS Institute fra, men jeg valgte SAP til. Jeg trives utroligt godt i organisationer, der har ambitiøse vækstmålsætninger som SAP, hvor mine spidskompetencer inden for salg og ledelse passer. Jeg glæder mig til at være en del af det SAP team, der skal løse opgaven.’
Med ansættelsen af Thomas Djursø som ny salgsansvarlig for Danmark har SAP endnu en gang haft held med at tiltrække en stærk profil fra en af sine nærmeste konkurrenter inden for ganske kort tid. Thomas Djursø kommer til SAP kun én måned efter, at SAP ansatte Maja Løve Dybdahl fra Microsoft-partneren Columbus IT som ny nordisk kanalchef.

‘Vi agerer i et meget videnstungt marked, hvor konkurrencen er hård, og for at få succes kræves det, at vi har de skarpeste hoveder på alle niveauer i organisationen. Vi kan kun udvikle et vist antal talenter selv, og derfor er det helt naturligt, at vi henter nye talenter ude fra som Thomas og Maja. Med de to i vores team er jeg sikker på, at vi kan fortsætte vores vækst i Danmark og i Norden,’ siger Karen Nielsen, der er nordisk CEO for SAP.
Thomas Djursø havde første arbejdsdag ved SAP Danmark den 1. oktober 2009.

Om Thomas Djursø
Thomas Djursø (40) er gift med Helene Djursø (40), der er selvstændig inden for rådgivning i Corporate Social Responsibilty (CSR) og forfatter. Sammen har de tre børn, to drenge på 7 og 10, og en pige på 11. Familien bor i Holte nord for København. I sin fritid er Thomas Djursø aktiv og løber maraton, cykler mountainbike og er skiinstruktør.

For mere information kontakt:

Thomas Djursø
Country Sales Director, SAP
Thomas.djurso@sap.com
Tlf. +45 29 233 300