SAP lancerer ny global Enterprise Support-model

KøbenhavnSoftwareleverandøren SAP har i dag annonceret en ny global supportmodel til sine enterprisekunder. Den nye model omfatter SAP Enterprise Support og SAP Standard Support og betyder, at SAPs kunder fremover frit kan vælge den supportløsning, der passer bedst til deres forretning og behov. SAP annoncerede ligeledes, at 2010 support-honorarer for eksisterende SAP Enterprise Support-kontrakter vil forblive på 2009 niveau.**

** Kunder med nuværende support-honorarer, som er lavere end det SAP-etablerede 2009-niveau kan måske opleve en stigning i henhold til deres kontrakt.

For mere information og flere detaljer om SAPs nye Enterprise Support model se venligst vedlagte internationale pressemeddelelse.

Pressekontakt:
Kasper Kankelborg
Burson-Marsteller
kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771