>

Tyske giganter i nyt innovations-parløb

To af Tysklands største virksomheder – transportgiganten DHL og softwarevirksomheden SAP, har netop indgået et nyt globalt teknologi-partnerskab. Det nye samarbejde skal fremme udviklingen og implementeringen af nye og innovative it-løsninger til transport- og logistiksektoren.

KøbenhavnTransportvirksomheden DHL og verdens førende leverandør af forretningssoftware, SAP, vil fremover gå sammen om udviklingen af nye teknologier, som skal understøtte og udvikle mere effektive forretningsprocesser i transportbranchen. Det nye partnerskab betyder, at SAP fremover får status af global teknologipartner for DHL, og SAP bliver dermed en af logistikgigantens vigtigste innovationspartnere.

Med det nye partnerskab fortsætter SAP sin langsigtede strategi med mere integreret samarbejde med kunder og partnere om udviklingen af nye it-løsninger. Paul Dhami, SAP EMEA Business Development Manager med ansvar for transport og logistikløsninger, er meget tilfreds med det nye samarbejde og peger på, at det at komme tættere på kunderne og lære deres behov at kende, gør det muligt at skabe endnu bedre og mere brugerorienterede kundeløsninger – og dermed levere endnu større værdi for kunden.

”Det nye samarbejder med DHL er et eksempel på den type af innovative partnerskaber, som vi hos SAP hele tiden forsøger at udvikle og blive en del af. Vores samarbejde med DHL’s eget innovationscenter drejer sig således ikke kun om teoretisk forskning, men i høj grad om kundedrevet innovation. Med vores teknologi og ekspertise kan vi hjælpe DHL med at tackle de konkrete udfordringer, som de står overfor, samtidigt med at vi får input den anden vej, som vi kan bruge fremadrettet i vores best practice standardløsninger til branchen,” siger Paul Dhami.

Fokusområder for det nye samarbejde vil være identifikationen af fælles forsknings-, udviklings- og implementeringsinitiativer for DHL’s logistikapplikationer. Det skal i høj grad ske gennem et tættere samarbejde med SAP’s egne udviklingscentre. SAP har i flere år leveret både ERP og Business Intelligence løsninger til DHL, og det samarbejde bliver yderligere styrket med det nye udviklingspartnerskab.

For yderligere information kontakt venligst:

Pressekontakt:
Kasper Kankelborg
Burson-Marsteller
Kasper.kankelborg@bm.com

2613 5771