>

Affecto vinder nordisk business intelligence pris

Softwarevirksomheden SAP kårer hvert år den bedste nordiske partner inden for business intelligence. Prisen gives på baggrund af omsætning, bedste kundeimplementering, referencekunder og ekspertviden. Årets vinder blev Affecto.

KøbenhavnIt-kompetencecenteret Affecto, har mere end 15 års erfaring med BusinessObjects, der er SAP’s business intelligence værktøj, og de har i dag flere end 500 business intelligence kunder i Norden og håndterer mere end 200 servicekontrakter i både Danmark og Norge.

”Affecto udmærker sig i kraft af sin viden om SAP BusinessObjects produkterne og løsningerne og deres evne til at konvertere kundernes information til konkret indsigt. Det er derfor med glæde, at vi overrækker prisen som årets bedste SAP BusinessObjects partner i Norden til Affecto,” siger Maja Løve Dybdahl, der er Nordic SME Channel Director i SAP Nordics.

Affecto øgede licensomsætningen med 10 procent i 2009 og arbejder fortsat med at blive klogere på SAP’s BusinessObjects porteføljen, så de kan blive ved med at rådgive og sælge SAP’s business intelligence løsninger i Norden.

“Vi er meget stolte over at have vundet denne pris, som cementerer vores position som nordisk partner inden for SAP BusinessObjects. Det er ikke mindst en pris til vores cirka 1000 engagerede medarbejdere i Norden og Baltikum, der gør et stykke fantastisk arbejde,” siger Erik Greger Andreassen, Director Software i Affecto.

Om Affecto

Affecto er Nordens og Baltikums største uafhængige Business Intelligence (BI) aktør. Affecto er det førende kompetencecenter inden for rådgivning og implementering af BI-løsninger. Affecto har et kompromisløst fokus på at kunderne skal have optimal rådgivning omkring valg af teknologi og den allerbedste støtte til implementeringsprojekter, der bygger på solid erfaring og afprøvede metoder. Gennem sin dedikerede position har Affecto etableret sig med markedets bedste konsulenter og rådgivere, som igen er en garanti for at opfylde de krav, som vi har til os selv om at have markedets mest tilfredse kunder. Affecto har den grundlæggende holdning, at det er kundernes forretning, der skal styre vores fokus. Se mere på www.affecto.dk.

For mere information kontakt venligst:

SAP
Maja Løve Dybdahl, Nordic SME Channel Director
+45 2923 3233
maja.love.dybdahl@sap.com

Affecto
Erik Greger Andreassen, Director Software
+47 92 84 73 24
erik.greger.andreassen@affecto.com