>

Sårede soldater får hurtigere hjælp med SAP

Nyt it-system får kirurgisk udstyr hurtigere frem til nødlidende soldater i verdens brændpunkter.

KøbenhavnDen amerikanske hær har investeret i ny logistikløsning fra SAP, som gør det lettere for de kirurgiske teams at hjælpe sårede soldater i felten. Det nye SAP-system, TEWLS Release 2, er specialdesignet til den amerikanske hær og forkorter ventetiden fra det medicinske udstyr er bestilt, til lægerne har det i lejren markant – dele af processen forkortes med op til 90 procent. I forhold til hærens tidligere system, så åbner det nye SAP system også op for at de enkelte kirurgiske afdelinger i felten kan sammensætte lægepakker, der passer præcis til de medicinske udfordringer, de står over for i regionen.

”Det er en spændende løsning, der strømliner den logistiske proces i en situation, hvor tid er altafgørende og er et godt eksempel på, hvor fleksibielt SAP systemerne er. Denne måde at anvende it på er ikke kun egnet til hæren, men også nødhjælpsorganisationer, hvor en effektiv logistik kan være forskellen på liv eller død ,” siger Thomas Djursø, ansvarlig for SAP Danmark.

TEWLS Release 2 er foreløbigt implementeret i Tyskland, Korea, Qatar og USA.

For yderligere information kontakt venligst:

Pressekontakt:
Kasper Kankelborg
Burson-Marsteller

+45 2613 5771

Kasper.kankelborg@bm.com