>

Abonnér på din ERP-løsning og lås it-udgifterne fast

De danske små -og mellemstore virksomheder kan nu få SAP’s ERP-løsninger leveret på abonnementsbasis. Det betyder, at de danske SMV’ere slipper for dyre opstartsomkostninger og får langt bedre omkostningskontrol med deres it. Det er de to SAP partnere 2C change og Intelligroup, der leverer SAP’s forretningssoftware som hostede løsninger til det attraktive SMV-marked.

KøbenhavnDe danske SMV’ere kan nu få SAP ® Business All-in-One, der er SAP’s ERP-løning til små- og mellemstore virksomheder, leveret som abonnementsbaseret hosting. SAP’s kunder kan gennem ”subscription based hosting”, som løsningen kaldes, abonnere på forretningssoftware på månedsbasis i stedet for at købe softwarelicenser og installere lokalt. Dermed er behovet for indkøb af hardware samt løbende drift og vedligehold af systemerne også væk.

Ifølge Jens Bager, som er SAP’s regionschef for SME området i Norge og Danmark, har SAP med subscription based hosting fjernet stort set alle tænkelige økonomiske adgangsbarrierer for at komme i gang med et nyt ERP system. Alle udgifter til administration og indkøb af software, hardware, implementering og drift er nemlig samlet i et fast månedligt abonnementsbeløb, og det giver langt større kontrol over it-budgettet for den enkelte virksomhed.

”Vi oplever, at der pga. det meget omskiftelige marked er et stort behov hos de danske SMV’ere for at implementere et effektivt og pålideligt it-system, der kan køre forretningens kerneprocesser. Finanskrisen har betydet, at mange virksomheder har udskudt udskiftningen af deres ERP system et til to år, men med vores nye licensmodel har de mulighed for at komme i gang med at implementere her og nu, uden at de skal allokere et stort opstartsbeløb, som kan påvirke de lidt stramme it-budgetter. En moderne it-infrastruktur er en nødvendighed for at have en forretning, der både er konkurrencedygtig og er forberedt til vækst,” siger Jens Bager.

SAP veteranerne 2C change og Intelligroup er de to eneste danske SAP partnere, som er blevet udvalgt til at levere subscription based hosting – begge er full service leverandører af SAP og har mange års erfaring som SAP konsulenthuse indenfor en række udvalgte industrier. 2C change, der primært leverer SAP løsninger til produktions-, logistik- og handelsvirksomheder, kalder den nye licensmodel for ”SAP ud af væggen”.

”Vi forventer os meget af den nye SAP løsning, der i flere år som koncept har været efterspurgt på markedet. Som SAP kunde på abonnementsbasis har man minimal risiko og en garanti for, at prisen holder. Samtidig er behovet for en SAP kyndig it-afdeling væk, fordi du får SAP ud af væggen. Til gengæld er vi som leverandører langt mere dedikerede og har et langt større ansvar for, at SAP-systemerne implementeres og fungerer efter hensigten hos kunden. Gevinsten er, at vi får åbnet op for et helt nyt og langt større marked i SMV-gruppen, fordi SAP’s løsningsmodel både bliver bredere og langt mere fleksibel,”siger Nicolaj Vang Jessen, Managing Director 2C change.

Intelligroups adm. direktør Søren Heilskov mener også, at de danske SMV’ere vil få stor gavn af de muligheder, som SAP’s nye abonnementsmodel giver.

”Vi har erfaring med, at standard SAP systemer, som er prækonfigureret, er en fantastisk løsning til små og mellemstore virksomheder. Det er vores overbevisning, at mindre virksomheder ikke ønsker at fokusere på at holde it-systemer kørende in-house. De har brug for en solid og gennemprøvet standardløsning, der er fleksibel og samtidig økonomisk attraktiv, og derfor er SAP på abonnementsbasis en oplagt løsning til markedet,” fortæller Søren Heilskov.

SAP subscription based hosting af SAP Business-All-in-One er tilgængelig på det danske marked nu. Det udbydes gennem 2C change og Intelligroup på en 2, 3 eller 4 års model.

Læs mere om 2C change og intelligroup på hhv. www.2cchange.com og www.intelligroup.dk.

For yderligere information kontakt venligst:

Jens Bager
Regionschef SAP SME Norge & Danmark
+45 2923 3230
Jens.bager@sap.com