>

SAP udvikler branchespecifikke forretningsanalyser

Det bliver nu nemt for virksomheder at implementere den seneste teknologi inden for forretningsanalyse. SAP har i samarbejde med en række kunder udviklet ti nye branchespecifikke applikationer inden for business analytics. Løsningerne er de første fra SAP BusinessObjects, som er standard og bygger på best practice. Det giver en implementeringstid på få uger, og de nye løsninger er udviklet til kunne behandle data fra alle it-systemer.

KøbenhavnSAP lancerer ti nye applikationer inden for forretningsanalyse til seks forskellige brancher. De nye best practice løsninger er udviklet i tæt samarbejde med SAP’s egne kunder inden for bl.a. finanssektoren og den offentlige sektor og kan derfor implementeres på helt ned til otte uger. SAP har lagt vægt på at give den almindelige bruger adgang til forretningskritiske data i realtid, uanset om dataene ligger i SAP eller ikke-SAP miljøer, så forretningsanalysen kan flyttes helt ud til frontmedarbejderne. Applikationer kører alle på SAP’s in-memory teknologi, som øger hastigheden markant, hvilke sikrer en høj grad af brugervenlighed.

SAP’s danske BI ansvarlige, Jesper Schleimann, peger på, at SAP med applikationerne hurtigere kan levere værdi til deres kunder. Både i form hurtig implementering, men også i kraft af brugervenlighed og best practice. At løsninger fungerer i hvilke som helst it-miljø, betyder samtidig, at markedet for SAP BusinessObjects produkter udvides. Standardisering vil ifølge Jesper Schleimann komme til at kendetegne de nye af BI/BA løsninger, fordi en stor del af behovet for service og support kan skæres væk.

”Standardiseringen af SAP BusinessObjects produkter er en naturlig udvikling, fordi virksomhederne vil have konkrete værktøjer, som både er brugervenlige, men også kan tages i brug hurtigt. Interessen for forretningsanalyse er eksploderet siden krisen, og alle medarbejder skal fremover kunne tilgå data og sammensætte egne analyser. For virksomhederne handler det om at tage smartere beslutninger, hurtigere, og dermed frigøre ressourcer for forretningen. Med de ti nye applikationer har SAP taget første skridt mod den nye generation af forretningsanalyseværktøjer,” siger Jesper Schleimann.

I første omgang har SAP udviklet ti nye business analytics applikationer, der dækker offentlig administration, finanssektoren, sundhedssektoren, detailbranchen, telekommunikation og forbruger produkter. Men SAP er allerede nu i gang med at udvide porteføljen til flere brancher.

For mere information se venligst vedhæftede internationale pressemeddelelse og pressemateriale. Webcast fra lanceringen kan ses her og via SAPs business analytics newsroom.

SAP BusinessObjects analytic applications:

For mere information kontakt venligst:

Pressekontakt
Kasper Kankelborg
Burson-Marsteller
kasper.kankelborg@bm.com
45 26 13 57 71