>

Grønne skyer over Fisker Automotive

En ny cloud-baseret løsning fra SAP gør det muligt for virksomheder at nedsætte deres energiforbrug og CO2-aftryk på tværs af organisationen. Blandt de første internationale kunder er danske Henrik Fiskers elbilfirma Fisker Automotive.

KøbenhavnSAP introducerer nu en forbedret version af deres SAP Carbon Impact OnDemand 5.0 løsning, der hjælper virksomheder med at nedsætte deres energiforbrug på tværs af hele organisationen. Internationale firmaer såsom Arch Chemicals, Autodesk og Fisker Automotive, startet af danske Henrik Fisker, er nogle af de første, der får muligheden for at rapportere, analysere og reducere deres energi, og derved CO2-aftryk, med det nye værktøj.

”I takt med stigende elpriser og et større fokus på ’carbon footprint’ og rapporteringskrav fra regeringer globalt forventer vi, at sustainability løsninger vil blive mere udbredte. Eksemplet med Fisker Automotive viser, at det ikke kun er produktet, men i lige så høj grad dets tilblivelse, der har betydning for brandet. Med SAP-løsningen får Fisker Automotive mulighed for at reducere deres energiforbrug yderligere og derved blive endnu grønnere,” siger Hanne Schultz Andersen, der er sustainability ansvarlig ved SAP Danmark.

Om løsningen

SAP Carbon Impact OnDemand 5.0 er en såkaldt Software-as-a-Service løsning, der udelukkende kører i skyen. Udover at få kontrol med deres interne resurseforbrug bliver virksomheder også i stand til at rapportere og dokumentere CO2-reducerende initiativer mm. til diverse myndigheder såsom Carbon Disclosure Project og det amerikanske U.S. Environmental Protection Agency på en nem og enkel måde.

SAP bruger selv løsningen globalt, og takket være rapporterings- og analyseværktøjerne var SAP i stand til at identificere kerneområder som datacentre, rejser og energibesparende bygninger, hvor der skulle sættes ind for at reducere elforbruget.

Pressekontakt:
Kasper Kankelborg
Burson-Marsteller
+45 26 13 57 71
kasper.kankelborg@bm.com

Om Fisker Automotive
Fisker Automotive is an American premium plug-in hybrid electric vehicle manufacturer with a mission to redefine the luxury automobile with an unwavering dedication to sustainability.