>

SAP løfter sløret for ny NetWeaver-platform

I dag præsenterede SAP sin nye version af NetWeaver-platformen, der er fundamentet for alverdens SAP-løsninger og SAP-kunder med flere end 62.000 aktive systemer på verdensplan. Den nye SAP NetWeaver 7.3 åbner op for nye måder at integrere processer og data og skabe nye mobil- og forretningsapplikationer i virksomhederne.

KøbenhavnI dag offentliggjorde SAP den nye version af SAP NetWeaver platformen. Med SAP NetWeaver 7.3 bliver udviklingen i SAP-regi, både internt og på tværs af kunder og partnere, gjort lettere indenfor områder som fx in-memory computing, cloud computing og mobilitet. SAP NetWeaver 7.3 er blevet forbedret på en række områder og gør det nu endnu lettere at bygge nye forretningsapplikationer, skabe mobilapplikationer og integrere data og processer. Præsentationen af den nye SAP NetWeaver 7.3 skete under SAP TechEd konferencen i Berlin (12. til 14. oktober 2010), der er SAP’s årlige teknologikonference, hvor SAP præsenterer nye innovative produkter og tendenser.

”Fra og med i dag er SAP NetWeaver den strategiske platform for SAP – måske mere end nogensinde. Vi lever i en verden, hvor kunder beholder det, der virker, og bygger videre på det. De gider ikke kompromisse eller alternativer. Med SAP NetWeaver 7.3 har vi nu en teknologiplatform, som matcher de krav og ønsker, der er hos vores kunder og deres økosystemer, og som muliggør fantastisk innovation leveret uden afbrydelser,” siger Vishal Sikka, der er Executive Board Member, Technology and Innovation Platform, ved SAP AG.

NetWeaver platformen er i gennemsnit vokset med godt 20 procent per år over de seneste fire år, og i dag findes der ca. 62.000 systemer, hvilket gør SAP til en af de førende leverandører af infrastruktur til forretningsapplikationer. Platformens evne til at integrere processer og dens portal-features er områder, der er med til at adskille SAP NetWeaver fra konkurrenternes løsninger. Den nye version af SAP NetWeaver er allerede ved at blive udrullet ved de første kunder og er en komplet opdatering af NetWeaver porteføljen.

Forbedringer i SAP NetWeaver 7.3
SAP NetWeaver er selve kernen i SAP’s teknologiplatform og de største forbedringer i 7.3 versionen er:

  • Forbedret support for non-disruptive opgraderinger til SAP Business Suiten
  • Langt bedre understøttelse af Java
  • Genanvendelige ’business rule sets’ med Microsoft Excel integration
  • Bedre support af diverse standarder bl.a. WS Policy1.2, SOAP 1.2, WS Trust 1.3, JSR 168/286, WSRP 1.0, SAML 1.0/2.0 samt Java SE 6
  • Bedre ’identity management’ via SAML 2.0
  • Bedre delingsværktøjer via enterprise workspaces eller Duet® Enterprise software

Næste generation af SAP NetWeaver platformen
Med den nye version af SAP NetWeaver lægger SAP også grundstenene til at kunne udvide sit aftryk inden for tre innovationsområder i enterprise-segmentet; in-memory computing, cloud computing og mobilitet. SAP NetWeaver vil gøre det nemmere for virksomhederne at håndtere de komplekse miljøer, som er forbundet med cloud computing og mobilenheder samt de procedurekrav, der stilles i den forbindelse for at kunne lave og trække sofistikerede analyser. Kun SAP kan levere en platform, der binder alle tre innovationsområder sammen i én platform – hvilket gør det enklere for virksomheder at forvandle fremtidens teknologier til anvendelige forretningsapplikationer i dag.

For mere information se vedhæftede internationale pressemeddelelse, besøg www.sapteched.com eller kontakt:

Pressekontakt:
Kasper Kankelborg
Burson-Marsteller
+45 2613 5771
kasper.kankelborg@bm.com

SAP® TechEd 2010 in Berlin, Las Vegas, Bangalore, and Shanghai
More than 14,000 SAP customers, partners and technical experts are expected to convene at SAP® TechEd 2010, the company’s largest ecosystem education event series. The conference brings IT managers, software developers, administrators, and business process experts together to see, hear, and share how they and their peers can stay one step ahead of business change. Choosing from hundreds of hours of expert-led sessions and hands-on training, attendees can gain the inspiration and skills they need to maximize impact on their organizations. In its 14th year, SAP TechEd 2010 is being held in Berlin, Germany, October 12-14; Las Vegas, Nevada, October 18-22; Bangalore, India, December 1-3; and Shanghai, China, December 1-2. Follow SAP TechEd on Twitter at @sapteched and join the conversation at #SAPTechEd.

Note to editors:
Announcements, blog posts, videos and other coverage from SAP TechEd 2010 will be available in the event’s newsroom at sapteched.news.sap.com. To preview and download broadcast-standard stock footage and press photos digitally, please visit www.sap.com/photos. On this platform, you can find high resolution material for your media channels. To view video stories on diverse topics, visit www.sap-tv.com. From this site, you can embed videos into your own Web pages, share video via e-mail links and subscribe to RSS feeds from SAP TV.