SAPs sociale samarbejdsplatform booster brugerværdien

To millioner SAP-brugere fra hele verden nyder godt af SAP Community Network, der er SAPs globale samarbejdsnetværk for kunder, partnere, ansatte og uafhængige udviklere. SAP har med to nye tilføjelser; SAP ”Code Exchange Program” og SAP ”EcoHub”, forbedret innovationsbetingelserne for udviklere og brugere, og gjort det endnu lettere for SAP-kunderne at finde den løsning, som passer netop deres forretning bedst.

København og BerlinSAP-brugere får nu endnu lettere ved at samarbejde, finde og dele programmer på SAP’s sociale samarbejdsplatform, SAP Community Network, der i øjeblikket benyttes af flere end 2 millioner SAP-brugere, -udviklere, -ansatte og -partnere globalt. Ved SAP TechEd 2010 i Berlin i sidste uge præsenterede SAP nemlig to nye funktioner, SAP EcoHub og code exchange programmet, der hhv. er en online markedsplads og et gratis kodeudvekslingsprogram.

De to nye tilføjelser vil bidrage til en endnu højere innovationshastighed og give kunderne større værdi af deres SAP-investeringer, fordi der er blevet lettere at sparre og hjælpe hinanden med og bygge videre på deres produkter.

”Den rekordhøje medlemstilstrømning og den stadige udvikling af SAP Community Network er af stor betydning for SAP, da onlinenetværkerne har vist sig at være en af vores mest effektive måder at komme i kontakt med og levere værdi til vores globale kundebase,” sagde S. Singh Mecker, Senior Vice President og leder af the Global Ecosystem samt partnergruppen for SAP. ”De nyeste forstærkninger til netværket, såsom kodeudveksling og SAP EcoHub, er eksempler på SAPs indsats over for åben innovation og kontinuerlige fokus på altid at levere mest mulig værdi i samarbejde med kunder, partnere og udviklere.”

Online business stores og udvekslingsplatforme
SAP EcoHub har kunderne muligheder for at investere i yderligere og komplimenterende produkter (add-ons) til deres SAP-løsninger. SAP partnerne har muligheden for at oprette en online business store, hvor de kan fremvise de serviceydelser og produkter, de kan tilbyde kunderne. Dermed får SAPs kunder langt nemmere overblik over de udvidelser, der på globalt plan findes til SAPs mange forretningsløsninger – herunder også servicemuligheder, implementeringsløsninger, rådgivning og planlægning.

Code Exchange Program er det andet nye tiltag fra SAP. Tilføjelsen af denne gratis onlineplatform muliggør gensidig udveksling af non-kommercielle tilføjelser til SAP-produkter. Private udviklere kan dermed samarbejde om software-projekter, og via diskussionsforum og blogs, kan de samtidig sparre med andre udviklere i netværket.

På den måde har SAP oprettet en social medieplatform, der både virker som help-desk for kunderne, web-shop, hvor man kan købe supplerende produkter og diskussionsforum, hvor man kan udveksle ideer og erfaringer.

SAP i front på sociale samarbejdsmetoder
SAP Community Network blev tidligere på året af The Aspen Institute kåret som det mest gennemførte eksempel på en virksomheds brug af sociale medier og samarbejdsplatforme. Netværkets popularitet er stadig stærkt stigende med over 20.000 nye medlemmer hver måned, og i løbet af det sidste år har netværket haft ikke mindre end 36 mio. besøg.

For at læse mere om SAP TechEd 2010, besøg www.sapteched.com og for at lære mere om SAP’s udviklingsnetværker, besøg “SAP Communities” på YouTube eller på udviklingsnetværkets hjemmeside sdn.sap.com.

For mere information kontakt venligst:
Pressekontakt
Kasper Kankelborg
Burson-Marsteller
asper.kankelborg@bm.com
45 26 13 57 71