>

Pressemeddelelse: SAP på vej med nyt strategisk opkøb

SAP meddeler, at de planlægger at opkøbe to nye finans it-løsninger fra den tyske it-virksomhed cundus AG. Købet skal styrke SAP markedsledende position inden for ERP og BI-løsninger til det finansielle område.

KøbenhavnSAP har nu annonceret deres intention om køb af finans-it fra den tyske it-virksomhed cundus AG. Købet af den nye løsning, som kaldes ’disclosure management solutions’, betyder, at SAP fuldender deres i forvejen markedsledende portefølje af finansielle løsninger, og SAP kan nu tilbyde en samlet løsning, der hjælper virksomheder med at opnå en mere præcis og omkostningseffektiv regnskabsstyring i forbindelse med regnskabslukning.

SAPs opkøb drejer sig konkret om to produkter fra cundus AG: cundus Financiel Statement Factory og cundus informationCollector inklusiv dele af medarbejderstaben, al intellektuel ejendom og kundeportefølje. Løsningerne er fuldt kompatible med SAP og understøtter åbne og heterogene it-miljøer, som ikke er baseret på SAP, og de har til formål at bortskaffe manuelle forretningsprocesser i regnskabslukningen.

SAP har de seneste år oplevet stærkt stigende kundeefterspørgsel på deres løsninger inden for det finansielle område, og med det nye løsningen inden for discloure management har SAP fået endnu en vigtig brik i deres enterprise performance management (EPM) vision og roadmap.

Opkøbet er en del af SAPs strategi om at foretage mindre og strategiske opkøb, som komplimenterer eller udvider bredden indenfor SAPs kerneområder. Handlen ventes afsluttet i starten af det nye år.

For flere oplysninger se vedhæftede international pressemeddelelse.

For mere information kontakt venligst:

Pressekontakt
Kasper Kankelborg
Burson-Marsteller
kasper.kankelborg@bm.com
45 26 13 57 71