Affecto introducerer SAP’s BI Software-as-a-Service (SaaS) til det nordiske marked

Affecto udvider sit samarbejde med SAP og leverer nu som de første SAP BusinessObjects BI OnDemand løsninger til det nordiske marked.

KøbenhavnVirksomheder køber oftere og oftere deres software som en service (SaaS) med en cloud-baseret implementering efterfølgende. Selvom markedet for BI (Business Intelligence) som en service stadig er under opstart forudser Affecto og SAP en stor efterspørgelse og forventer en betydelig vækst over de næste år.

SAP BusinessObjects BI OnDemand er en cloud baseret abonnementsløsning, der leverer klar-til-brug business intelligence løsninger. Virksomheder kan uploade deres data, kombinere flere datakilder, undersøge og visualisere data, bygge nøgletalsoversigter og rapporter og dele information sikkert indenfor eller udenfor virksomheden.

Det er ofte en udfordring for især små og mellemstore virksomheder at finde de rette IT ressoucer – personer og viden – der skal til for at opsætte og vedligeholde et BI system. Ved at købe BI som en cloud-baseret løsning kan kunderne nu nemt få adgang til de nødvendige værktøjer, og den information der skal til, for at drive deres virksomheder bedre. Affecto leverer færdige løsninger, der indeholder abonnement, løsningsudvikling, træning og avanceret support, hvilket sikrer en succesfuld implementering med høj kundeværdi.

Mange virksomheder vil få stor nytte af BI i deres beslutningstagningsprocesser, når de planlægger, rapporterer og estimerer. BI får simpelthen virksomheden til at blive mere effektiv. At købe software som en service er derfor en nærliggende løsning til udfordringen med at sikre de rette IT ressourcer. En løsning der er nem at iværksætte, administrere og fleksibel at bruge.

“I vores nuværende økonomiske klima bliver virksomheder nødt til at bruge alle tilgængelige værktøjer for at optimere deres resultater. SAP’s abonnementsbaserede BI OnDemand løsning er en nem og omkostningseffektiv måde at starte med at bruge BI på både for små og mellemstore virksomheder eller enkelt afdelinger i større virksomheder. Vores rolle hos Affecto er at hjælpe brugerne med at få det meste ud af denne service og rådgive dem med hensyn til udvikling, implementering og administration af BI samt integrationen til andre løsninger”, siger Philip Mørch, Salgsdirektør hos Affecto.

Affecto går forrest med SAP’s Bi OnDemand løsning til det nordiske marked.

“Vores BI OnDemand løsning har været på det amerikanske marked i over 4 år og har allerede over 275.000 abonnenter. Siden 1. juli 2010 er vi gået ind på de europæiske markeder for små og mellemstore virksomheder via vores partnere. Affecto’s tilstedeværelse i de nordiske lande kombineret med vores allerede tætte samarbejde gjorde Affecto til det naturlige valg af partner til denne udrulning”, udtaler Jens Bager, landechef for små og mellemstore virksomheder hos SAP Danmark.

Kontaktpersoner:
Affecto – Philip Mørch, Salgsdirektør, 29 49 89 19
SAP – Jens Bager, landechef for små og mellemstore virksomheder hos SAP Danmark, 29 23 32 30

Om Affecto
Affecto leverer – i tæt samarbejde med strategiske partnere – innovative og førende løsninger inden for Business Intelligence (BI), Financial Intelligence, Business Analytics, Performance Management, Risk Management, Balanced Scorecard, Data Warehousing, Data Integration, Data Migrations og Data Quality. Inden for hvert løsningsområde bestræber vi os på at levere markedets førende kompetencer indenfor konsulentydelser, business advisory, support, uddannelse og service management. Vores løsninger er alle baseret på markedets absolut førende business intelligence teknologier, bl.a. Informatica, SAP BusinessObjects, Oracle og Microsoft.
www.affecto.dk

Om SAP
SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og tilbyder applikationer og services, der gør det muligt for virksomheder i alle størrelser og i mere end 25 brancher at blive best-run virksomheder. Med flere end 102.500 kunder i over 120 lande er virksomheden noteret på flere børser, blandt andet børserne i Frankfurt og NYSE under symbolet “SAP.” For mere information, besøg venligst www.sap.com og www.ondemand.com.

(*) SAP definerer softwarebaserede forretningsløsninger som bestående af Enterprise Resource Planning (ERP) og relaterede softwareløsninger såsom Supply Chain Management (SCM), Customer Relationship Management (CRM), Product Lifecycle Management (PLM) og Supplier Relationship Management (SRM).

Any statements contained in this document that are not historical facts are forward-looking statements as defined in the U.S. Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Words such as “anticipate,” “believe,” “estimate,” “expect,” “forecast,” “intend,” “may,” “plan,” “project,” “predict,” “should” and “will” and similar expressions as they relate to SAP are intended to identify such forward-looking statements. SAP undertakes no obligation to publicly update or revise any forward-looking statements. All forward-looking statements are subject to various risks and uncertainties that could cause actual results to differ materially from expectations The factors that could affect SAP’s future financial results are discussed more fully in SAP’s filings with the U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”), including SAP’s most recent Annual Report on Form 20-F filed with the SEC. Readers are cautioned not to place undue reliance on these forward-looking statements, which speak only as of their dates.

Copyright © 2010 SAP AG. All rights reserved.
SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver and other SAP products and services mentioned herein as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP AG in Germany and in several other countries all over the world. All other product and service names mentioned are the trademarks of their respective companies. Data contained in this document serve informational purposes only. National product specifications may vary.